Zo voeg je Apple Pay toe aan je Rabobank creditcard

Voeg Apple Pay toe aan je Rabobank creditcard
Voeg Apple Pay toe aan je Rabobank creditcard

Ja! Het kan! De Rabobank creditcard is geschikt voor Apple Pay. Voor elke creditcard van de bank is nu de functie Apple Pay beschikbaar om ook die manier van betalen toe te voegen aan de opties die je al hebt. Zeker is dat als je veel gebruik maakt van de creditcard je profijt kunt hebben van Apple Pay. Nou aan de slag. Zo voeg je Apple Pay toe aan je Rabobank creditcard.

Zo voeg je Apple Pay toe aan je Rabobank creditcard, kind kan echt de was doen

De magische woorden zo voeg je Apple Pay toe aan je Rabobank creditcard kunnen dan eindelijk hardop uitgesproken worden. In ons land maakten de Apple adepten zich al zorgen over het uitrollen van Apple Pay . Het verliep allemaal zo stroperig, terwijl in ons omringende landen de ontwikkelingen veel sneller leken te gaan. De Rabobank was achter de schermen steeds druk bezig.

Alle creditcards zijn aangepast

Dat dit nu mogelijk is, kreeg enkele maanden geleden al contouren. Toen namelijk kregen klanten van de bank die in het bezit waren van een creditcard ongevraagd een brief waarin gesteld werd dat hun creditcard aangepast moest worden. En dat terwijl er mensen nog maar net een creditcard van de bank hadden gekregen. Die operatie was niets anders dan het gereed maken van de Rabo creditcard voor Apple Pay.  Die operatie is achter de rug waardoor Apple Pay nu echt toegevoegd kan worden aan de creditcard.

Zorg wel voor de nieuwste versie van de Rabobank app

Het toevoegen van Apple Pay is allesbehalve moeilijk. Met Face ID, Touch ID of een pincode open je de de Rabo app. Je bent wel de nieuwste versie van de app nodig. Vervolgens klik je onderaan op ‘zelf regelen’ Je kiest dan voor Apple Pay en selecteert de kaart die je toe wilt voegen. Volg de laatste vervolgstappen en het werkt. Overigens kun je ook de Apple Watch nu toevoegen.

Rate this post

Plaats een reactie