Creditcard zonder BKR

Een creditcard zonder BKR

Het Bureau Krediet Registratie (ook wel bekend als het BKR), registreert achterstanden in betalingen, maar ook leningen en dergelijke die op jouw naam staan. Doorgaans zal bijvoorbeeld een postorderbedrijf of een creditcard maatschappij jouw gegevens controleren (of laten controleren) bij het BKR wanneer je een aanvraag doet voor bijvoorbeeld een krediet. Dit is dus ook het geval wanneer je een aanvraag doet voor een nieuwe creditcard. Een creditcard zonder BKR aanvragen houdt in dat je een creditcard wilt aanvragen, maar geen positieve notering hebt bij het BKR. Het BKR zou jouw aanvraag voor een krediet dus afwijzen. Toch is het mogelijk om een (prepaid) creditcard aan te vragen. Op deze website vind je een overzicht van alle maatschappijen die een creditcard zonder BKR leveren aan consumenten.

Prepaid CardVoordelenGoed om te weten
Revolut Mastercard Prepaid aanvragen
Revolut Mastercard Prepaid
✅ Gratis Mastercard en betaalrekening
✅ Inclusief aankoopverzekering van 90 dagen
✅ Geen inkomenseis


Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐⭐
Bijdrage: Gratis
Eenmalige kosten: € 6,-
Geen BKR toetsing!

of meer info
Viabuy Prepaid Mastercard creditcard aanvragen
Viabuy Prepaid Mastercard
✅ Prepaid Mastercard
✅ Handig voor betalingen online
✅ Vraag nu aan, volgende werkdag verstuurd
❕ Geen BKR toetsing

Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: 19,90
Eenmalige kosten: 69,90
Geen BKR toetsing!

of meer info
Wirex Card aanvragen
Wirex Card
✅ Gratis Prepaid Mastercard
✅ Welkomstbonus van € 15,-
✅ Crypto cashback (0,5% tot 2%)
✅ Betaal in euro's of crypto
✅ Geen inkomenseis
❕ Aanvragen in het Engels


Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: Gratis
Eenmalige kosten: Gratis
Geen BKR toetsing!

of meer info
bunq Metal Card aanvragen
bunq Metal Card
✅ Luxe Prepaid Mastercard
✅ Aankoopverzekering 90 dagen
✅ Geschikt voor huren auto's
✅ Ook voor Apple en Google Pay!


Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: 203,88
Eenmalige kosten: Gratis
Geen BKR toetsing!

of meer info
N26 Gratis creditcard aanvragen
N26 Gratis creditcard - Mastercard + Maestro!

✅ Gratis Prepaid Mastercard
✅ Service van mobiele bank N26
✅. Geschikt voor Apple Pay
❕ Geen BKR Toetsing

Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐⭐
Bijdrage: 0,-
Limiet: Prepaid
Geen BKR toetsing!

of meer info
Advertenties. Geld lenen kost geld. De getoonde kosten en mogelijkheden zijn een indicatie. Controleer de informatie op de website van de aanbieder.

De voordelen van een creditcard zonder BKR

Door te kiezen voor een prepaid creditcard zonder BKR, kies je voor alle voordelen van een reguliere creditcard. Het enige verschil is het feit dat je zelf moet zorgen voor saldo op je creditcard zonder BKR. Doe je dit niet? Dan kun je simpelweg geen aankopen doen met de kaart. Zo kun je tevens iedere maand bijvoorbeeld een bedrag opzij zetten op deze kaart, om te sparen voor een grote aanschaf of een vakantie. Omdat je geen geld uitgeeft dat je niet hebt, hoef jij je met een creditcard zonder BKR ook geen zorgen te maken over creditcard rekeningen. Je hebt immers geen saldo dat moet worden ingelost. Ook boeterente behoort tot het verleden met een dergelijke creditcard. Zo kies je voor optimaal gebruiksgemak en heb je een creditcard op zak, zonder dat je teveel kunt uitgeven. Er zijn verschillende aanbieders van een creditcard zonder registratie. Bekijk onder andere de kosten voor het storten van saldo en van het opnemen van contant geld met jouw kaart.

Kiezen voor een creditcard zonder BKR

Kies jij voor een creditcard? Dan is het belangrijk om de onderlinge verschillen tussen de aanbieders van deze kaarten te bekijken. Zo zijn er maatschappijen die bijvoorbeeld een creditcard zonder BKR aanbieden tegen bijzonder lage tarieven, of aanbieders waarbij je naar een vestiging van de bank moet gaan om jouw saldo op te waarderen. Deze factoren kunnen de doorslag geven wanneer je kiest voor het aanvragen van een creditcard. Wij geven je op deze website eerlijke en onafhankelijke informatie betreffende de voordelen en de nadelen van een creditcard zonder BKR. Doe hier je voordeel mee!