Creditcard zonder BKR

Een creditcard zonder BKR

Het Bureau Krediet Registratie (ook wel bekend als het BKR), registreert achterstanden in betalingen, maar ook leningen en dergelijke die op jouw naam staan. Doorgaans zal bijvoorbeeld een postorderbedrijf of een creditcard maatschappij jouw gegevens controleren (of laten controleren) bij het BKR wanneer je een aanvraag doet voor bijvoorbeeld een krediet. Dit is dus ook het geval wanneer je een aanvraag doet voor een nieuwe creditcard. Een creditcard zonder BKR aanvragen houdt in dat je een creditcard wilt aanvragen, maar geen positieve notering hebt bij het BKR. Het BKR zou jouw aanvraag voor een krediet dus afwijzen. Toch is het mogelijk om een (prepaid) creditcard aan te vragen. Op deze website vind je een overzicht van alle maatschappijen die een creditcard zonder BKR leveren aan consumenten.

CreditcardOmschrijvingOpties 
Viabuy Prepaid Mastercard
Populairste Prepaid creditcard, goedkoop en makkelijk in gebruik.
Meer informatie >

Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Geen BKR toetsing!
Bijdrage: 19,90
Uitgiftekosten: 69,90
Mastercard classic creditcard aanvragen
of direct aanvragen

De voordelen van een creditcard zonder BKR

Door te kiezen voor een prepaid creditcard zonder BKR, kies je voor alle voordelen van een reguliere creditcard. Het enige verschil is het feit dat je zelf moet zorgen voor saldo op je creditcard zonder BKR. Doe je dit niet? Dan kun je simpelweg geen aankopen doen met de kaart. Zo kun je tevens iedere maand bijvoorbeeld een bedrag opzij zetten op deze kaart, om te sparen voor een grote aanschaf of een vakantie. Omdat je geen geld uitgeeft dat je niet hebt, hoef jij je met een creditcard zonder BKR ook geen zorgen te maken over creditcard rekeningen. Je hebt immers geen saldo dat moet worden ingelost. Ook boeterente behoort tot het verleden met een dergelijke creditcard. Zo kies je voor optimaal gebruiksgemak en heb je een creditcard op zak, zonder dat je teveel kunt uitgeven. Er zijn verschillende aanbieders van een creditcard zonder registratie. Bekijk onder andere de kosten voor het storten van saldo en van het opnemen van contant geld met jouw kaart.

Kiezen voor een creditcard zonder BKR

Kies jij voor een creditcard? Dan is het belangrijk om de onderlinge verschillen tussen de aanbieders van deze kaarten te bekijken. Zo zijn er maatschappijen die bijvoorbeeld een creditcard zonder BKR aanbieden tegen bijzonder lage tarieven, of aanbieders waarbij je naar een vestiging van de bank moet gaan om jouw saldo op te waarderen. Deze factoren kunnen de doorslag geven wanneer je kiest voor het aanvragen van een creditcard. Wij geven je op deze website eerlijke en onafhankelijke informatie betreffende de voordelen en de nadelen van een creditcard zonder BKR. Doe hier je voordeel mee!

Creditcard zonder BKR
3.7 (73.85%) 13 vote[s]