Money2Go Mastercard

Money2Go Mastercard: ideale prepaid creditcard

CreditcardOmschrijvingOpties 
Viabuy Prepaid Mastercard
Populairste Prepaid creditcard, goedkoop en makkelijk in gebruik.
Meer informatie >

Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Geen BKR toetsing!
Bijdrage: 19,90
Uitgiftekosten: 69,90
Mastercard classic creditcard aanvragen
of direct aanvragen


De Money2Go Mastercard is een bijzondere kaart onder de creditcards. Met deze prepaid creditcard kun je jouw bestedingen met de kaart makkelijk in de hand houden. Deze kaart is dan ook bijzonder geschikt voor degenen die graag gebruik willen maken van de mogelijkheden van een creditcard, maar geen maandelijkse aflossingen willen doen en geen (hoge) rente willen betalen voor het lenen van geld met een reguliere creditcard. Je koopt de Money2Go Mastercard via deze website. Vervolgens stort je een bedrag op de kaart. Nadat er een saldo op de kaart geplaatst is, kan de kaart gebruikt worden voor het doen van betalingen. Denk bijvoorbeeld aan het boeken en betalen van reizen en vliegtickets. Is je saldo op? Dan kun je weer een nieuw bedrag (groot of klein) op de kaart storten.

De voordelen van de Money2Go Mastercard

Met een Money2Go Mastercard kun je alleen het geld uitgeven dat je op de kaart hebt gestort. Er is bij de aanmelding voor deze creditcard dan ook geen sprake van een toetsing bij het BKR of van het controleren van jouw inkomen. Met een hoge acceptatie en een makkelijke aanmeldingsprocedure voor deze kaart is de Money2Go Mastercard dan ook zeer populair. Tevens kun je via jouw smartphone en via de website eenvoudig inloggen en de actuele stand van zaken voor jouw Money2Go Mastercard bekijken.

Prepaid voordeel met de Money2Go Mastercard

het gebruik van prepaid of tijdelijke creditcards is steeds meer in trek in Nederland. We willen onze geldzaken graag onder controle hebben en geven liever geen geld uit aan vergoedingen en kosten. Zo is het verstandig om te kiezen voor een prepaid card zoals de Money2Go Mastercard wanneer je een wisselend inkomen hebt, van een laag inkomen moet leven, of wanneer je bijvoorbeeld ZZP’er bent. Ook voor degenen met een negatieve notering bij het BKR is het aanvragen van een prepaid card een uitkomst. Zo kun je toch wereldwijd betalen en gebruik maken van de voordelen van een creditcard, zonder dat je geld hoeft te lenen of te maken krijgt met hoge kosten.

Maak handig gebruik van ons onafhankelijke en eerlijke overzicht van alle leveranciers van creditcards op de Nederlandse markt. Dit overzicht is te vinden op deze website. Zo kun je snel vergelijken welke (prepaid) kaart de beste is voor jou. Doe je voordeel met onze uitgebreide informatie. Zo kun je snel bepalen of de Money2Go Mastercard een goede kaart voor jou is.

Money2Go Mastercard
5 (100%) 20 vote[s]