Eerste crypto backed betaalkaart beschikbaar

De eerste crypto backed creditcard is beschikbaar. De creditcard is een uitvloeisel van de samenwerking tussen Nexo en MasterCard.   De reden om een dergelijke betaalkaart beschikbaar te maken is om crypto’s in de reguliere financiële netwerk geaccepteerd te krijgen.

Nexo maakt eerste crypto backed betaalkaart beschikbaar

De eerste crypto backed betaalkaart stelt consumenten in staat om met behulp van de kaart aankopen te doen met crypto’s.. Met de betaalkaart hoeven cryptocurrency’s niet eerst in geld omgezet te worden. Digitale activa zoals bijvoorbeeld de Bitcoin worden bij betalingen die uitgevoerd worden gebruikt als onderpand om zo het verleende krediet te ondersteunen.

Geen FX kosten tot 20.000 euro

De nieuwe crypto backed creditcard is gekoppeld aan een door Nexo verstrekte crypto backed kredietlijn en de kaart kan wordne gebruikt bij alle 92 miljoen winkels die MasterCard als betaalkaart accepteren.  Investeerders kunnen met de betaalkaart  tot ongeveer 90 procent van de fiatwaarde van hun cryptoactiva uitgeven. Er wordt bij het gebruik van de betaalkaart geen minimale aflossing vereist en er is evenmin sprake van maandelijkse vaste lasten. Gebruik je de kaart, dan worden over betalingen tot maximaal 20.000 euro geen FX kosten berekend.

Lees hier alles over de creditcard

Hier op AllesOverCreditcards.nl lees je alles over de zakelijke en particuliere creditcard. Je kunt de beschikbare betaalkaarten hier bovendien gemakkelijk met elkaar vergelijken. Door dat te doen, maak je altijd de voor jou beste keuze.

5/5 - (11 stemmen)

Plaats een reactie