Apple Pay nu ook beschikbaar voor ICS creditcards

Goed nieuws. Apple Pay is nu ook beschikbaar voor alle ICS creditcards. Dat betekent dat betalen met Apple Pay nog eenvoudiger wordt. De voordelen van het gebruik van Apple Pay zijn toch al evident. Je betaalt dan immers veilig met de iPhone of de Apple Watch, kunt op pad zonder de fysieke creditcard in de  broekzak maar profiteert tegelijk wel van alle voordelen van het gebruik van een creditcard. Onder alle Apple gebruikers is deze ontwikkeling dan ook met gejuich begroet. Voor de duidelijkheid: ICS is de grootste uitgever van creditcards. Met deze nieuwe ontwikkeling worden dan ook miljoenen gebruikers op hun wenken bediend.

Meer gemak met Apple Pay

De nieuwe ontwikkeling maakt betalen met een creditcard nog sneller, gemakkelijker en zeker ook veiliger. Je kunt voortaan gewoon zonder creditcard op pad. Je betaalt voortaan veilig en zeer snel met de bekende manieren: Face ID, Touch ID of een unieke toegangscode.  Ook in webshops en apps betaal je nu veel sneller. Een account aanmaken is bijvoorbeeld niet meer noodzakelijk, zoals je ook al geen extra betaalgegevens in hoeft te vullen. Je kunt Apple Pay overigens activeren in de ICS creditcard app. Ook dan kan een kind de was doen.

Zo betaal je met Apple Pay

Wil je betalen met jouw creditcard met behulp van Apple Pay? Kies dan voor de optie Apple Pay en rond vervolgens de betaling simpel af met Face ID of Touch ID. Je gebruikt hiervoor dan gewoon jouw iPhone, iPad, Apple Watch of Mac. In de winkel betalen? Druk dan twee keer op de knop aan de zijkant van de iPhone. Vervolgens houd je de telefoon bij de lezer van de betaalautomaat. Maak je gebruik van Touch ID? Houd dan de vinger bij de thuisknop, terwijl je de telefoon bij de kaartleer houdt. Eventueel kun je dan ook gebruik maken van een toegangscode. Ook bij betalen van een Apple Watch druk je twee keer op de knop aan de zijkant van het horloge om te betalen. Meer weten over het gebruik van creditcards en wil je de beste creditcards vergelijken? Maak dan altijd gebruik van AllesOverCreditcards.nl.

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie