Prepaid creditcard

Prepaid creditcard: vergelijk zelf!

CreditcardOmschrijvingOpties 
Viabuy Prepaid Mastercard
Populairste Prepaid creditcard, goedkoop en makkelijk in gebruik.
Meer informatie >

Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Geen BKR toetsing!
Bijdrage: 19,90
Uitgiftekosten: 69,90
Mastercard classic creditcard aanvragen
of direct aanvragen

Voor degenen met een lager inkomen, veel vaste lasten of voor ZZP’ers, is het tegenwoordig toch mogelijk om gebruik te maken van de diensten van een credicard. Het gebruik van een reguliere creditcard houdt uiteraard in feite in dat je geld leent. Over het bedrag dat je uitgeeft met de creditcard (het openstaande bedrag) wordt rente berekend. Deze rente verschilt per creditcard en per creditcardmaatschappij. Ook heb je bij het gebruiken van een reguliere creditcard te maken met een kredietlimiet. Bij een prepaid creditcard is hier geen sprake van. Dit maakt een prepaid creditcard tot een uitstekende optie voor degenen die gebruik willen kunnen maken van het internationale betaalgemak met een eigen creditcard, maar geen mogelijkheid hebben om een reguliere creditcard aan te vragen.

De eigenschappen en voordelen van een prepaid creditcard

Bij het doen van een aanvraag voor een creditcard wordt de bestedingslimiet die aan de kaart gekoppeld wordt, bepaald aan de hand van (met name) jouw inkomen. Voordat een aanvraag voor een creditcard wordt geaccepteerd, doet de maatschappij achter de kaart een toetsing van jouw kredietwaardigheid. Dit gebeurt bij een aanvraag voor een prepaid creditcard niet. Deze toetsing voor een reguliere creditcard, wordt gedaan bij het BKR (het Bureau Krediet Registratie).

Wanneer je niet kiest voor een prepaid creditcard, maar voor het aanvragen van een reguliere creditcard met een bestedingslimiet, wordt er altijd een BKR toetsing gedaan. Mocht deze toetsing negatief uitvallen, dan kan de kaart niet worden toegekend.

Het voornaamste voordeel van een prepaid creditcard is het feit dat de aanvraag voor een dergelijke kaart in de meeste gevallen positief wordt beoordeeld. Tevens bepaal jij zelf hoeveel geld je op de prepaid creditcard stort als saldo. Vervolgens kun je het prepaid bedrag op de kaart besteden, hoe en wanneer je dit wenst. Er is geen sprake van rente over het bedrag dat je uitgeeft en er is geen sprake van een limiet. Hoewel je met een prepaid creditcard uiteraard geen geld kunt uitgeven dat je niet hebt, kun je ook geen schulden maken of kosten opbouwen. Wel kun je met een dergelijke creditcard wereldwijd betalen en op het internet shoppen, net zoals je dit kunt doen met een reguliere creditcard.

Een prepaid creditcard vinden en vergelijken

Maak gebruik van ons onafhankelijke overzicht van prepaid creditcards en reguliere creditcards. Aan de hand van dit overzicht kun je de prepaid kaart van jouw keuze vergelijken met andere kaarten en de beste keuze maken voor jou.

Prepaid creditcard
4.8 (96.67%) 12 vote[s]