American Express Platinum

Ideaal voor een snelle grenspassage op Schiphol

American Express Platinum reviewJe hebt de voordelen en je hebt privileges. Met de American Express Platinum heb je privileges, en niet zo’n klein beetje ook. Van loungetoegang tot een snelle grenspassage, met de American Express Platinum is het allemaal mogelijk. Wie in het bezit wil komen van een degelijke creditcard, mag geen negatieve BKR registratie hebben en dient over een lopende rekening bij een Nederlandse bank te beschikken. Zie voor een overzicht van voorwaarden die gelden bij de aanvraag van een creditcard ook het overzicht op AllesoverCreditcards.nl voor creditcards vergelijken.

“Super snelle grenspassage op Schiphol: snelle security-en grenspassage m.b.v. irisscan en toegang tot exclusieve lounge. Dit is dé creditcard voor ontspannen reizen in 2022”

Meer informatie over American Express Platinum

of direct aanvragen >

Met een irisscan sneller langs de grenspassage op Schiphol

Het privilege dat een snelle grenspassage op Schiphol heet vertegenwoordigt een waarde van 235 euro. De snellere grenspassage werkt met een irisscan, terwijl jij je auto altijd vooraan parkeert op Schiphol. Zoek je even ontspanning dan krijg je bovendien toegang tot de Privium lounges op Schiphol. Met de American Express Platinum heb je onbeperkt toegang (waarde: 800 euro) tot meer dan twaalfhonderd luchthavenlounges, verspreidt over heel de wereld. Het gaat dan om de toegang voor twee personen.

Ook voordelen bij meer dan 14.000 hotels

De creditcards die AMEX aanbiedt vallen altijd op door de uitgebreide verzekeringen die afgesloten worden als je reist en met je creditcard betaalt. Zo krijg je onder meer een reis- en ongevallenverzekering bij deze creditcard van American Express net als een annuleringsverzekering en een autohuurverzekering. Alsof het zo niet genoeg is met de privileges die de American Express Platinum je biedt, geldt ook nog eens dat je van tal van voordelen geniet bij meer dan 14.000 hotels, voordelen die variëren van later uitchecken of een vroege incheck tot een kamerupgrade en een hoteltegoed.

Altijd veilig betalen met de American Express Platinum

Je zou bijna vergeten dat je ook gewoon kunt betalen met de American Express Platinum, en dat uiteraard steeds op de meest veilige wijze. Ook voor schade aan je creditcard hoef je net als voor diefstal niet bang te zijn, want ook hier ben je bij American Express voor verzekerd. Ook nu geldt de geld terug garantie, terwijl American Express Platinum geen standaard bestedingslimiet kent. Die wordt naderhand aan de hand van je profiel, je besteedbare inkomen en je uitgaven bepaald. Zoals gezegd mag je geen negatieve BKR notering hebben bij het Bureau Kredietregistratie in Tiel om in aanmerking te komen voor deze speciale creditcard.

Laat familie en vrienden ook profiteren van de privileges

Uiteraard wil je alle voordelen en privileges die de American Express Platinum je biedt delen met je familie en vrienden. American Express biedt kaarthouders daarom de mogelijkheid een extra creditcard te bestellen zonder dat hier kosten voor berekend worden. Bovendien kun je als houder van de Platinum creditcard ook nog eens vier extra Gold cards aanvragen. Als Platinum extra kaarthouder betaal je 85 euro per jaar als je het Privium Partner lidmaatschap bestelt.

Spaar Membership Rewards

Uiteraard spaar je ook bij deze creditcard van AMEX Membership Rewards. Voor elke euro die je uitgeeft met je creditcard, ontvang je 1,5 punt. Met de verdiende spaarpunten kun je kortingen op vliegtickets krijgen of kies je een prachtig cadeau uit. Je kunt je punten overigens ook omboeken naar een van de negen beschikbare Airline programma’s of je gebruikt de spaarpunten voor het kopen van cadeaus of het betalen van diners.

Meer informatie over American Express Platinum

of direct aanvragen >