Creditcard ANWB

Creditcard ANWB: extra voordeel voor leden van de ANWB

ANWB creditcardDe creditcard ANWb is een Mastercard die vooralsnog exclusief beschikbaar is voor leden van de ANWB. De ANWB biedt aan haar leden een creditcard aan met een limiet van 2,500 Euro, tegen een relatief laag bedrag (de vergoeding) op jaarbasis. Op dit moment betaal je voor een creditcard ANWB als lid een bedrag van 14,50 per jaar. De Mastercard van de ANWB wordt wereldwijd geaccepteerd. Dat is het voordeel van het feit dat de ANWb heeft gekozen voor een samenwerking met Mastercard. Ben je al ANWB lid en heb je interesse in het aanschaffen van een creditcard? Dan kan het voordelig zijn om de voorwaarden en de kosten (maar vooral de rente) van de creditcard ANWB te bekijken in ons uitgebreide overzicht.

Direct aanvragen bij ANWB >

of meer informatie bij ANWB

CreditcardVoordelenGoed om te weten
ANWB Visa creditcard aanvragen
ANWB Visa Creditcard

✅ Meest voordelige kaart voor ANWB leden
✅ Handig voor vakantie en shoppen
✅ Altijd inzicht via ANWB creditcard app
✅ Inclusief aankoopverzekering van 180 dagen-

Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: 16,-
Limiet: 5000,-

of meer info
ANWB Visa Gold Card Creditcard aanvragen
ANWB Visa Gold Card Creditcard
✅ 1e jaar Gratis!
✅ Wereldwijd veilig betalen
✅ Aankoopverzekering 365 dagen


Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: 38,50
Limiet: 5.000,-

of meer info
ANWB Visa Silver Card aanvragen
ANWB Visa Silver Card Creditcard
✅ 1e jaar 50% Korting
✅ Wereldwijd veilig betalen
✅ Aankoopverzekering 270 dagen


Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: 26,50
Limiet: 5.000,-

of meer info
Advertenties. Geld lenen kost geld. De getoonde kosten en mogelijkheden zijn een indicatie. Controleer de informatie op de website van de aanbieder.

De creditcard ANWB vergelijken met andere kaarten

Wil je de creditcard ANWB vergelijken met de andere creditcards die beschikbaar zijn in Nederland? Bekijk dan de informatie op deze website en vooral het overzicht van de beschikbare creditcards. In dit overzicht zie je duidelijk wat de jaarlijkse vergoeding is voor een creditcard. Ook kun je uit het overzicht opmaken wat de extra diensten zijn die eventueel gratis worden meegeleverd met de kaart. Wil je exact weten hoeveel rente je zou betalen voor de creditcard ANWB? In het overzicht staan alle kosten en rentepercentages duidelijk vermeld. Deze rente betaal je over het uitstaande bedrag, oftewel over het bedrag dat je terug moet betalen wanneer je de kaart hebt gebruikt voor het doen van betalingen. Je leent in principe geld van de creditcardmaatschappij. Het is dus begrijpelijk dat je hier rente voor betaalt. Het rentepercentage kan per aanbieder van creditcards aanzienlijk verschillen.

Kiezen voor de creditcard ANWB

Denk je na over de aanschaf van de creditcard ANWB? Dan is het goed om op de hoogte te zijn van de extra services waar je met deze kaart recht op hebt. Je hebt met deze kaart een bestedingslimiet van 2,500 Euro en je krijgt bij de creditcard ANWB een gratis aankoopverzekering. Bekijk de voorwaarden van deze verzekering goed. Tevens kun je gebruik maken van een handige app op je smartphone. Met deze app ben je altijd exact op de hoogte van je uitgaven met de kaart, maar ook van de kosten die je hebt gemaakt. Zo kun je jouw bestedingen inzichtelijk maken en weet je altijd waar je aan toe bent. Bekijk nu de ANWB creditcard in ons onafhankelijke overzicht en vergelijk de kaart met de andere kaarten die beschikbaar zijn.