Visa World Card Gold

VISA World Creditcard GoldJe hebt de Visa World Card en de overtreffende trap in de vorm van de Visa World Card Gold. Ten opzichte van de al heel hoog aangeschreven World Card van Visa, biedt de Visa World Card Gold nóg weer meer voordelen. Daarmee is deze creditcard absoluut het ideale betaalmiddel voor op vakantie.

 

 

Meer informatie over Visa World Card Gold

of direct aanvragen >

Visa World Card Gold: voor intensief gebruik

Veel mensen dachten dat de Visa Wold Creditcard de perfecte creditcard was. Tot de Visa World Card Gold gelanceerd werd. De Gold uitvoering biedt weer meer bestedingsruimte en bij je pakket hoort een reisverzekering. Daarnaast kun je 24/7 een beroep doen op je persoonlijke helpdesk. Bijzonder is verder dat de creditcard over een pinpasfunctie beschikt, V-Pay genoemd. In dat geval betaal je dus direct, en niet zoals gebruikelijk met creditcards pas achteraf.  Je geniet een jaar lang
betalingsbescherming met de Visa World Card Gold, als de aankoop niet wordt geleverd. Dit maakt deze creditcard van Visa ook al perfect voor online shoppen. Zeker als je vaak gebruik maakt van een creditcard is de Gold het summum, gebruik je slechts in beperkte mate een betaalkaart dan volstaat de Visa World Card.

Minimaal inkomen is 1250 euro na aftrek van je woonlasten

Wil je een Visa World Card Gold, dan dien je tenminste 1250 euro – na aftrek van de woonlasten- netto te verdienen. Verdien je dat en is er een positieve toetsing bij het BKR, dan kun je snel beschikken over de Visa kaart, waarvoor je per jaar 55 euro betaalt. Vaak krijg je het eerste jaar een aantrekkelijke korting overigens. Kijk voor kortingen die andere creditcardaanbieders aanbieden op AllesoverCreditcards.nl. Daar vind je een overzicht van alle aanbieders van creditcards, zoals ook dieper op de verschillende soorten creditcards in wordt gegaan.

Hogere bestedingsruimte, pinfunctie en langere aankoopverzekering

Wat nou precies de verschillen zijn tussen de Visa World Card en de Gold?  Dat is in elk geval de hogere bestedingsruimte, de pinfunctie en de langere aankoopverzekering van 365 dagen. Bovendien is de Gold nog weer veiliger; als je misbruik of verlies van je creditcard binnen een redelijke termijn meldt, dan zal Visa de door derden met jouw kaart verrichte betalingen ongedaan maken en betaal je ook geen eigen risico.  Bij deze creditcard is de standaard bestedingslimiet vastgesteld op vijfduizend euro en je lost gewoon elke maand af.

Veertien procent rente bij gespreid betalen

Gespreid betalen is mogelijk, let dan wel op de 14 procent rente die toegepast wordt. Neem je geld op met de kaart dan betaal je 4 procent van het opgenomen bedrag, mits je saldo positief is. Dan namelijk betaal je slechts tussen de 1 en 1,5 procent. De spaarrente is – vanaf een positief saldo van 500 euro-  0,15 procent. Check ook eens AllesoverCreditcards.nl, waar je ook de berekende percentages van andere aanbieders van creditcards kunt vinden en ook alle aanbieders van creditcards overzichtelijk gepresenteerd krijgt. Het neusje van de zalm, dat is wat de Visa World Creditcard Gold is. Heb jij zo’n creditcard, dan hoor je er echt bij. Vraag ‘m hier aan, via Allesovercreditcards.nl.

Meer informatie over Visa World Card Gold

of direct aanvragen >