Creditcard studenten

Een creditcard voor studenten: dit zijn de mogelijkheden

Als student is het mogelijk om een creditcard aan te vragen. Sterker nog, vaak wordt een creditcard voor studenten vaak direct aangeboden bij het openen van bijvoorbeeld een studenten bankrekening. Toch is het goed om eerst de creditcard voor studenten te vergelijken met de kaarten van andere aanbieders, voordat je besluit welke creditcard van studenten je eventueel wilt aanvragen. Uiteraard kleven er ook nadelen aan het hebben van een creditcard van studenten. Zo is er het gevaar dat je simpelweg meer geld uitgeeft dan je hebt. De bestedingslimiet van een creditcard voor studenten ligt vaak rond de 1000 Euro. Dit klinkt goed, maar het is goed om te weten dat aan het opnemen of gebruiken van je limiet kosten verbonden zijn. De rente hierover verschilt per aanbieder van de creditcard studenten. Houd hier rekening mee en gebruik jouw creditcard bijvoorbeeld nooit om contant geld te pinnen. Ook hier zijn vaak (hoge) kosten aan verbonden.

CreditcardOmschrijvingOpties 
Viabuy Prepaid Mastercard
Populairste Prepaid creditcard, goedkoop en makkelijk in gebruik.
Meer informatie >

Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Geen BKR toetsing!
Bijdrage: 19,90
Uitgiftekosten: 69,90
Mastercard classic creditcard aanvragen
of direct aanvragen

De voordelen van een creditcard voor studenten

Uiteraard zijn er ook voordelen aan het hebben van een creditcard voor studenten. Zo is het prettig om zonder problemen online te kunnen shoppen. Met jouw creditcard kun je borg staan bij het boeken van een hotelkamer of bij het huren van een auto. Ook het boeken van vakanties is makkelijk. Zolang je de bestedingslimiet zonder moeite terug kunt betalen houd je de kosten van een creditcard van studenten binnen de perken en heb je veel gemak van een dergelijke kaart. Vergelijk de creditcard van studenten van jouw keuze met die van de andere aanbieders op deze website. Wij geven je een eerlijk en onafhankelijk beeld van de mogelijkheden bij verschillende aanbieders van een creditcard voor studenten. Ook kun je kiezen voor een prepaid creditcard. Hiermee kun je slechts het saldo besteden dat je zelf op de kaart gestort hebt. Zo geef je nooit teveel geld uit. Een prepaid creditcard voor de studenten is dus een goede oplossing!

Kiezen voor een creditcard voor studenten

Bekijk de onderlinge verschillen tussen de aanbieders van de creditcard voor studenten op deze website. Sommige aanbieders geven je bijvoorbeeld een gratis aankoopverzekering of een rechtsbijstandverzekering bij jouw kaart. Het hebben van een dergelijke verzekering is handig en kan geld schelen. Ook verschilt de bestedingslimiet per aanbieder van de creditcard van studenten. Hoewel een hoge limiet aantrekkelijk lijkt, is bij een kaart met een hoge limiet het gevaar dat je teveel uitgeeft absoluut aanwezig. Kortom, doe je voordeel met de informatie op deze website voordat je een keuze maakt voor een creditcard voor studenten.

Creditcard studenten
4 (80.95%) 21 vote[s]