American Express Gold

American Express Gold reviewMet de American Express Gold ga je goed verzekerd op reis, geniet je van tal van hotelvoordelen en krijg je ook nog eens twee keer gratis loungetoegang op een vliegveld. Daarmee benoemen we slechts een deel van de vele voordelen die American Express Gold te bieden heeft. Neem je deze creditcard van American Express, dan kun jij je geluk niet op. Er zullen op vergelijkingssite AllesoverCreditcards.nl amper creditcards te vinden zijn die zoveel voordelen bieden, want op die website vind je echt alle informatie over de beschikbare betaalkaarten.

 

Meer informatie over American Express Gold

of direct aanvragen >

Alleen voor eigenaren van American Express Gold

Kiezen voor deze creditcard betekent profiteren van een reis- en annuleringsverzekering en tal van privileges die alleen zijn weggelegd voor eigenaren van de Gold van AMEX. Natuurlijk biedt deze creditcard de geld terug garantie en een aankoopverzekering. En ook al vanzelfsprekend is het dat je ook met de Goldcard van American Express Membership Rewards spaart. Voor elke euro die je met deze American Express card uitgeeft, krijg je 1.2 spaarpunten cadeau. Met de spaarpunten profiteer je van kortingen op vliegtickets en upgrades of kies je voor mooie cadeaus.

Je kunt altijd upgraden 

Upgraden kan altijd met de Gold, bij meer dan 500 luchthaven lounges zelfs. Per bezoek krijg je zelfs twee keer per jaar een hotel credit van 85 euro als trotse eigenaar van de American Express Gold. Als eigenaar van de Gold creditcard van American Express reis je ook al zeer comfortabel met de Luchthaven Lounge Club. En alsof dit nog niet genoeg is, krijg je als eigenaar van de creditcard ook nog eens een Travel Voucher ter waarde van 75 euro, te besteden via americanexpress.nl/travel.

24/7 noodhulp met Global Assist van American Express

Ben je in het bezit van een American Express Gold, dan heb je ook Global Assist tot je beschikking. Ook bijzonder handig, want Global Assist staat je bij als je bijvoorbeeld vragen hebt over een visum of op zoek moet naar een arts of een advocaat. Op Global Assist kun je 24 uur per dag en zeven dagen in de week rekenen. Prettige gedachte toch, deze wereldwijde noodhulp.

Met deze creditcard van AMEX ben je prima verzekerd

Binnen het pakket dat AMEX biedt en dus ook voor de American Express Gold spelen verzekeringen een belangrijke rol. En dan beslist niet alleen de reis- en annuleringsverzekering. Want met American Express Gold ben je ook verzekerd als je creditcard verloren raakt, gestolen wordt of beschadigd is geraakt. Dus ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Niet speciaal voor de Gold maar voor American Express als geheel geldt dat de service onovertroffen is en je als klant altijd snel en vakkundig op weg geholpen wordt. Of AMEX ook minder sterke punten heeft? Ja, en dan met name het feit dat je niet overal met je betaalkaart terecht kunt en er dus van wereldwijde dekking geen sprake is. Wat je ook wel eens hoort is dat AMEX iets duurder is. Of dat ook daadwerkelijk zo is kun je eenvoudig checken op AllesoverCreditcards.nl, waar zowel de aanbieders van creditcards als de betaalkaarten zelf besproken en met elkaar vergeleken worden.

Meer informatie over American Express Gold

of direct aanvragen >