American Express Business Green

American Express Business Green reviewAmerican Express, ook wel Amex  genoemd, is een grootheid als het gaat om het aanbieden van creditcards en behoeft eigenlijk geen nadere introductie. Bij elke aangeboden creditcard hoort een ander en altijd kloppend en aantrekkelijk verhaal. Dat geldt zeker ook voor de American Express Business Green, een creditcard die je het eerste jaar gratis gebruikt en je daarna 85 euro per jaar kost.

 

Meer informatie over American Express Business Green

of direct aanvragen >

Spaar punten met de American Express Business Green

Maak je gebruik van de American Express Business Green, dan spaar je punten met alle uitgaven die je met deze betaalkaart doet. De American Express Business Green biedt bovendien uitgestelde betaling en kent geen vooraf ingestelde bestedingslimiet. Voldoende redenen dus om het gebruik van deze creditcard eens heel serieus te overwegen. American Express maakt het mogelijk al je zakelijke uitgaven met één en dezelfde kaart te verrichten en dat altijd op een snelle, eenvoudige en buitengewoon veilige manier. Je houdt daarnaast steeds inzicht in al je zakelijke uitgaven en scoort in het geval van de Business Green creditcard dus punten bij alle zakelijke uitgaven die je verricht. Er zijn uiteraard meer aanbieders van creditcards die dergelijke spaarsystemen bieden om de betaalkaart nog aantrekkelijker te maken. Kijk daarvoor eens op AllesoverCreditcards.nl, een website waar alle aanbieders van creditcards nader aan je voorgesteld worden.

Bestedingslimiet Amex Business Green wordt pas later vastgesteld

Met deze zakelijke creditcard geniet je uitgestelde betalingen tot maximaal vijftig dagen en kun je 24/7 online inzicht krijgen in je zakelijke rekening.  Verricht je geen cash betalingen gedurende de maand dan betaal je ook gewoon eens per maand en de bestedingslimiet wordt dus niet vooraf vastgesteld. Die ruimte wordt later pas bepaald aan de hand van zaken als je persoonlijk profiel, de duur van je lidmaatschap en je uitgavenpatroon.

Betaal kleinere bedragen gewoon contactloos

Kies je voor de American Express Green Business dan kies je voor betaalgemak. Je betaalt overal veilig, zeker ook als het om online betalingen gaat. Kies je voor Green Business en word je pas onverhoopt gestolen en worden er vervolgens transacties mee uitgevoerd? Dan zal Amex je daar nooit de rekening voor presenteren. Met de creditcard kun je kleinere bedragen gewoon contactloos voldoen en uiteraard neem je met deze creditcard via de American Express Cash Service ook gewoon contant geld op.

Vergelijk de creditcardaanbieders op AllesoverCreditcards.nl

De meest voorkomende reden dat mensen juist voor deze creditcard van American Express kiezen is echter toch wel het spaarsysteem, iets dat Amex zelf liever Membership Rewards noemt overigens. Het systeem werkt erg simpel; voor elke euro die je uitgeeft met de Amex Business Green krijg je een  punt. De gespaarde punten kun je vervolgens inzetten voor onder meer vluchten, hotelovernachtingen en concerttickets. En zo biedt vrijwel elke creditcard van American Express wel iets extra’s. Mocht je daar meer over willen weten, check dan eens de website AllesoverCreditcards.nl. Daar vind je een fraai overzicht van alle beschikbare Amex creditcards, zoals op dit online platform alle aanbieders van creditcards nader onder de loep genomen worden.

Meer informatie over American Express Business Green

of direct aanvragen >