American Express

American Express: profiteer van extra voordelen

American Express creditcardAmerican Express is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat diverse betalingsmogelijkheden en oplossingen biedt aan zowel de particuliere- als de zakelijke klant. Het bedrijf heeft reeds lange tijd ervaring in het leveren van de eigen American Express creditcards, maar werkt ook samen met instellingen en bedrijven die een creditcard aan hun klanten willen bieden. Opvallend aan de creditcards van American Express zijn de extra diensten en services die vaak worden aangeboden aan degenen die een creditcard hebben van dit bedrijf. Zo kan men in sommige landen op enkele luchthavens gebruik maken van speciale Lounge-ruimten wanneer men wacht op het boarden voor een vertrekkende vlucht.

CreditcardOmschrijvingOpties 

American Express Flying Blue Silver Creditcard
Vlieg je regelmatig? Dan is deze creditcard ideaal. O.a. eerder stoel reserveren, upgrade naar comfort en maaltijd a la carte bestellen.
Meer informatie >

Actie: 1 jaar gratis
Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Bijdrage: 75,-
Limiet: -
Rente: -
American Express Green Card aanvragen
of meer informatie


American Express Green Creditcard
Ideaal voor vakantie. Daarnaast kan je als als eerste tickets kopen voor concerten.
Meer informatie >

Actie: 1 jaar gratis
Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Bijdrage: 65
Limiet: -
Inkomensgrens: 23.000
American Express Green Card aanvragen
of meer informatie

Vergelijk American Express creditcards

American Express heeft een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd op het gebied van creditcards. Ook wordt een kaart van American Express over de gehele wereld ruim geaccepteerd voor het doen van betalingen met de kaart. Het bedrijf biedt zelf een drietal creditcards aan, waaruit de consument kan kiezen. Afhankelijk van de gewenste bestedingslimiet op de kaart en het inkomen van de aanvrager, kan men in aanmerking komen voor een bepaalde American Express creditcard. In ons onafhankelijke overzicht van in ons land beschikbare creditcards kom je ook de kaarten van American Express tegen.

American Express vergelijken

Wanneer je interesse hebt in het aanvragen van een credit card of een prepaid card, is het handig om goed gebruik te maken van de onafhankelijke informatie op deze website. Wij vinden het belangrijk dat je als consument weet waar je aan begint wanneer je een creditcard wilt aanvragen. Tenslotte leen je in feite geld van de verstrekker van de kaart. Je krijgt te maken met kosten wat betreft de rente over het geld dat je hebt uitgegeven met jouw creditcard. In ons overzicht kun je per aanbieder van een creditcard bekijken welk percentage aan rente men hanteert. Kortom, vergelijk verschillende creditcards met elkaar en kies de kaart met de beste service, goede voorwaarden en een lage rente!

American Express aanvragen

Ben je overtuigd van de voordelen van een bepaalde creditcard? Dan kun je jouw gewenste kaart direct aanvragen via deze website. Wij leveren zelf geen creditcards, maar bieden je eerlijke informatie wat betreft de voor- en nadelen van het gebruiken van een creditcard. Ook het mogelijk maken van het doen van een aanvraag voor een creditcard hoort hierbij via de website van de creditcardmaatschappij. Maak dus handig gebruik van alle informatie op deze website voordat je een aanvraag voor een kaart doet.