Viabuy prepaid Mastercard

De Viabuy prepaid Mastercard is één van de populairste prepaid creditcards

De Viabuy prepaid Mastercard is een goede en betrouwbare oplossing voor degenen die een creditcard willen gebruiken, zonder dat er debetstanden op de creditcard hoeven te worden afgelost. Wanneer je geld uitgeeft door middel van het doen met betalingen met een reguliere creditcard, bouw je een debetstand op. Deze stand moet uiteraard worden ingelost. De verstrekker van de creditcard berekent een bepaald percentage aan rente over het uitstaande bedrag. Uiteraard moet deze rente ook worden betaald.

CreditcardOmschrijvingOpties 
Viabuy Prepaid Mastercard
Populairste Prepaid creditcard, goedkoop en makkelijk in gebruik.
Meer informatie >

Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Geen BKR toetsing!
Bijdrage: 19,90
Uitgiftekosten: 69,90
Mastercard classic creditcard aanvragen
of direct aanvragen

Met een Viabuy prepaid Mastercard stort je zelf geld op jouw creditcard. Vervolgens kun je dit bedrag besteden en gebruiken om bijvoorbeeld in het buitenland betalingen te doen, of om aankopen te doen op het internet. Zo is de Viabuy prepaid Mastercard een goed alternatief voor degenen die (bijvoorbeeld door een negatieve notering bij het BKR) geen reguliere creditcard kunnen (of willen) aanvragen.

De voordelen van de Viabuy prepaid Mastercard

We zetten de voordelen van de Viabuy perpaid Mastercard voor je op een rij. Je weet het al, je betaalt met deze kaart geen (hoge) rente. Dat scheelt veel geld. Je houdt tevens jouw uitgaven goed in de hand. Je kunt niet meer uitgeven dan het saldo dat je zelf op de kaart hebt gestort. Bij het aanvragen van deze kaart wordt er geen kredietwaardigheidscontrole uitgevoerd. Je hoeft dus ook geen loonstroken en dergelijke in te leveren bij het aanvragen van deze Viabuy prepaid Mastercard. Je kunt met deze kaart gebruik maken van meer dan twee miljoen geldautomaten. Tevens kun je wereldwijd op ruim 36 miljoen plekken betalingen doen met deze ruim geaccepteerde kaart.

Uiteraard moet er wel geld op jouw kaart staan om dit te kunnen doen. Bekijk de voordelen van deze kaart en vergelijk hem met de andere prepaid kaarten in ons afhankelijke en uitgebreide overzicht van de beschikbare creditcards op de Nederlandse markt.

Betaalgemak met de Viabuy prepaid Mastercard

Denk jij na over de aanschaf van een prepaid creditcard? Bekijk dan de voorwaarden van de Viabuy prepaid Mastercard. Op deze website vergelijken we niet alleen kaarten zoals de Viabuy prepaid Mastercard, maar geven we je ook veel onafhankelijke en waardevolle informatie over het gebruik van een (prepaid) creditcard. Maak hier handig gebruik van en je weet zeker dat je al het mogelijke voordeel haalt uit jouw nieuwe Viabuy prepaid Mastercard. Met een goede prepaid creditcard heb jij de volledige controle over jouw uitgaven en kosten en geef je nooit teveel geld uit.

Viabuy prepaid Mastercard
4.8 (96.25%) 16 vote[s]