Creditcard zonder inkomen

Een creditcard zonder inkomen? Is dat mogelijk?

Zonder inkomen (of regulier maandelijks vast inkomen) is het niet mogelijk om een gewone creditcard aan te vragen. Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om op het internet inkopen te doen, vliegtickets te kopen of een auto te huren zonder een creditcard in je bezit te hebben. Toch is daar een oplossing voor; een creditcard zonder inkomen. Wanneer we praten over het hebben van een dergelijke creditcard, dan gaat het doorgaans over een zogeheten prepaid creditcard. Met dit type creditcard heb je het zelfde gebruiksgemak als bij een reguliere creditcard. Het enige verschil is het feit dat je eerst zorgt voor saldo op jouw creditcard. Daarna kun je het bedrag besteden door het doen van betalingen met de kaart.

CreditcardOmschrijvingOpties 
Viabuy Prepaid Mastercard
Populairste Prepaid creditcard, goedkoop en makkelijk in gebruik.
Meer informatie >

Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Geen BKR toetsing!
Bijdrage: 19,90
Uitgiftekosten: 69,90
Mastercard classic creditcard aanvragen
of direct aanvragen

De voordelen van een creditcard zonder inkomen

Ook als je niet voldoende inkomen hebt, of geen vast inkomen, is het prettig om gebruik te kunnen maken van een creditcard wanneer je dat wilt. Zo kun je reizen en kamers boeken, maar bijvoorbeeld ook bestellingen doen bij internationale bedrijven op het internet. Kortom, met een prepaid creditcard kun je alle kanten op en je hebt na het doen van je uitgaven geen zorgen over het inlossen van het saldo van jouw creditcard. In ons uitgebreide overzicht op deze website zie je een groot aantal aanbieders van een creditcard zonder inkomen. Kijk hiervoor bijvoorbeeld ook naar de aanbieders van een creditcard met BKR. Voor personen met een negatieve BKR notering is een creditcard zonder inkomen ook geschikt. Met een creditcard zonder inkomen kun je overigens in de meeste gevallen ook contant geld pinnen. Hier zijn vaak wel kosten aan verbonden. Middels de onafhankelijke informatie die we geven op deze site kun je de mogelijke aanbieders van een creditcard vergelijken.

Kiezen voor een creditcard zonder inkomen

Door te kiezen voor een creditcard zonder inkomen heb je alle voordelen van het gebruik van een creditcard en weinig lasten. Zo krijg je niet te maken met boete rente bij een te late terugbetaling van besteed geld. Wel rekenen sommige maatschappijen een bepaald bedrag wanneer je bijvoorbeeld de creditcard drie maanden niet hebt gebruikt. Houd hier rekening mee bij het eventueel aanvragen van jouw creditcard zonder inkomen. Wij vinden het belangrijk dat alle voor- en nadelen van het gebruik en het aanvragen van een creditcard duidelijk voor je zijn. Bekijk onze uitgebreide informatie en kies voor de beste creditcard zonder inkomen voor jouw situatie.

Creditcard zonder inkomen
4.3 (85.45%) 22 vote[s]