American Express Flying Blue Platinum

American Express Flying Blue reviewJe wilt de beste betaalkaart, onbezorgd reizen, de meeste XP-cadeaus én Miles sparen? Kies dan voor de American Express Flying Blue Platinum. Je spaart heel snel heel veel Miles met deze kaart en krijgt voor elke euro die je besteedt 1,5 Miles. Bij rechtstreekse uitgaven bij Air France- KLM krijg je per euro zelfs twee Miles. Bovendien krijg je bij deze betaalkaart een jaarlijkse bonus van 60 XP. Of er een creditcard is die meer biedt dan deze betaalkaart? Dat kun je zien op AllesoverCreditcards.nl, dé vergelijkingssite voor creditcards.

 

Meer informatie over American Express Flying Blue Platinum

of direct aanvragen >

Koop met voorrang kaartjes voor bijzondere concerten

De American Express Flying Blue Platinum biedt heel erg veel. Zo hoort een autohuurverzekering bij deze betaalkaart net als uiteraard een zeer uitgebreide reisverzekering. Als bezitter van de AMEX Flying Blue Platinum kun je met voorrang aan kaartjes voor bijzondere concerten komen en kun je profiteren van aanbiedingen bij alleen de beste restaurants. Als trotse eigenaar van deze creditcard laat je dergelijke zaken door de speciale Platinum Lifestyle Service regelen.

Flying Blue is onderdeel van he KLM flyerprogramma

Heb jij het niveau van Blue Platinum bereikt? Dan ben je in de positie om die positie te delen, bijvoorbeeld met je partner. Ook die kan vervolgens optimaal profiteren van alle voordelen die deze creditcard te bieden heeft. Flying Blue van American Express is onderdeel van het flyerprogramma van KLM. Bij elke vlucht die je maakt met KLM, Air France of met een van de partners van KLM krijg je Flying Blue Miles. Je verdient uiteraard ook gewoon Miles als jij je betaalkaart gebruikt als je online shopt of andere uitgaven met je kaart doet.

Behalve Miles spaar je ook nog eens Experience Points

De met de American Express Flying Blue Platinum creditcard gespaarde Miles kun je vervolgens gebruiken voor kortingen op tickets, voor upgrades, loungetoegang en tal van interessante producten of diensten bij meer dan duizend partners. Behalve de Miles is er nog meer te verdienen door gebruik te maken van de American Express Flying Blue Platinum. Je kunt namelijk ook nog eens Experience Points verdienen bij elke vlucht die je maakt. Deze Points tellen weer mee om te bepalen wat je deelnemersniveau binnen Flying Blue is.  Kiezen voor American Express Flying Blue Platinum is de optie Share & Fly gebruiken en betekent de beste reis- en annuleringsverzekeringen en reisongevallen- en ongemakken verzekering die je je kunt wensen.

Je kunt altijd een beroep doen op Global Assist van AMEX

Bovendien kun je met de creditcard altijd een beroep doen op de noodhulp die Global Assist van AMEX je biedt. Ideaal als je op reis bent en bijvoorbeeld dringend de behoefte aan een arts of een advocaat hebt. Uiteraard biedt deze betaalkaart net als de meeste kaarten van American Express de geld terug garantie, soms tot wel negentig dagen. Wil je weten welke extra’s de verschillende creditcards van AMEX je kunnen bieden? Op de website AllesoverCreditcards.nl  vind je een helder overzicht van alle aanbieders van creditcards en worden de verschillende betaalkaarten met elkaar vergeleken.

Meer informatie over deze creditcard

of direct aanvragen >