N26 Business Mastercard

n26 business creditcard voor bedrijvenSpeciaal voor de groeiende groep zzp’ers biedt onlinebank N26 nu de N26 Business Mastercard aan. N26 ziet er scherp op toe dat deze Mastercard ook daadwerkelijk alleen voor zakelijke doeleinden gebruikt wordt en zal steeds blijven informeren naar het soort bedrijf dat je runt. Ook de detailhandel kan geen gebruik maken van de N26 Business Mastercard, dat voorrecht geldt alleen voor zelfstandigen met een vrij beroep.

 

Meer informatie over de N26 Business Mastercard

of direct aanvragen >

N26 Business Mastercard: geen creditcard maar een betaalpas

De N26 Business Mastercard is geen creditcard maar een betaalpas, die uiteraard gekoppeld is aan een gratis N26 rekeningnummer. En dus worden transacties ook meteen van je rekening afgeschreven. Voor pashouders geldt wel dat elke uitgave die met de betaalkaart uitgevoerd wordt, een cashback van 0,1 procent oplevert. Een Mastercard bij N26 kost je normaliter 2,90 euro per maand, al wil N26 mensen die een rekening openen nog wel eens een gratis Mastercard aanbieden.

Betalingen zijn gratis, ook die in vreemde valuta

Voordeel? Dat is zonder enige twijfel dat alle betalingen die je met de N26 Business Mastercard verricht gratis zijn. Ook de valuta waarmee je betaalt speelt dan geen rol. Wel wordt 1,7 procent aan kosten berekend als je geld opneemt in een andere munt. Ander voordeel is dat in tegenstelling tot wat gebruikelijk is bij zakelijke rekeningen bij zo goed als alle banken er door N26 geen extra kosten berekend worden voor de bij- en afschrijvingen. Ook daarin maakt onlinebank N26 dus nadrukkelijk het verschil.

Alleen voor zakelijke doeleinden

Zoals eerder gesteld mag de N26 Business card alleen voor zakelijke doeleinden gebruikt worden en houdt N26 een stevige vinger aan de pols om zo oneigenlijk gebruik te voorkomen. Als je kies voor de betrouwbare en veilige N26 Business Mastercard, dan neem je de vragen over jouw onderneming dus op de koop toe. Ook daarin onderscheidt N26 zich ten opzichte van andere banken. Want ook andere aanbieders zeggen vaak het gebruik van creditcards frequent te gaan checken, terwijl er in de praktijk amper iets van terechtkomt. N26 voegt wel degelijk de daad bij het woord.

Geen koersopslag bij interne betalingen

Wie gebruik wil maken van N26 Business moet wel beschikken over een smartphone, in deze moderne tijd een niet heel onrealistische eis. Wel is het mogelijk om ook via je PC bij je rekening te komen, dit kan via MyN26. De N26 Business card kan zeker de moeite waard zijn voor zzp’ers. Je krijgt een gratis zzp-rekening bij de Mastercard, bij interne betalingen wordt geen koersopslag gerekend en er geldt een cashback van 0,1 procent. Bovendien werkt de app die bij je rekening hoort gemakkelijk en biedt die ook heel veel functionaliteiten.

Weke aanbieder biedt de meest gunstige voorwaarden?

Wil je weten hoe de Business Mastercard van N26 zich verhoudt ten opzichte van andere aanbieders van de Mastercard? Check dan eens op de vergelijkerspagina AllesoverCreditcards.nl. Dan zie je snel wat de voor jou meest geschikte Mastercard is en welke aanbieder de meest gunstige voorwaarden kan bieden. Op onze vergelijker van creditcards vind je alle aanbieders en alle opties die zij bieden.

Meer informatie over de N26 Business Mastercard

of direct aanvragen >