Prepaid credit card

Prepaid credit card: steeds populairder voor gemakkelijk betalen

Prepaid CardVoordelenGoed om te weten
Revolut Mastercard Prepaid aanvragen
Revolut Mastercard Prepaid
✅ Gratis Mastercard en betaalrekening
✅ Inclusief aankoopverzekering van 90 dagen
✅ Geen inkomenseis


Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐⭐
Bijdrage: Gratis
Eenmalige kosten: € 6,-
Geen BKR toetsing!

of meer info
Viabuy Prepaid Mastercard creditcard aanvragen
Viabuy Prepaid Mastercard
✅ Prepaid Mastercard
✅ Handig voor betalingen online
✅ Vraag nu aan, volgende werkdag verstuurd
❕ Geen BKR toetsing

Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: 19,90
Eenmalige kosten: 69,90
Geen BKR toetsing!

of meer info
Wirex Card aanvragen
Wirex Card
✅ Gratis Prepaid Mastercard
✅ Welkomstbonus van € 15,-
✅ Crypto cashback (0,5% tot 2%)
✅ Betaal in euro's of crypto
✅ Geen inkomenseis
❕ Aanvragen in het Engels


Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: Gratis
Eenmalige kosten: Gratis
Geen BKR toetsing!

of meer info
bunq Metal Card aanvragen
bunq Metal Card
✅ Luxe Prepaid Mastercard
✅ Aankoopverzekering 90 dagen
✅ Geschikt voor huren auto's
✅ Ook voor Apple en Google Pay!


Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐
Bijdrage: 203,88
Eenmalige kosten: Gratis
Geen BKR toetsing!

of meer info
N26 Gratis creditcard aanvragen
N26 Gratis creditcard - Mastercard + Maestro!

✅ Gratis Prepaid Mastercard
✅ Service van mobiele bank N26
✅. Geschikt voor Apple Pay
❕ Geen BKR Toetsing

Meer informatie >
Service: ⭐⭐⭐⭐
Bijdrage: 0,-
Limiet: Prepaid
Geen BKR toetsing!

of meer info
Advertenties. Geld lenen kost geld. De getoonde kosten en mogelijkheden zijn een indicatie. Controleer de informatie op de website van de aanbieder.
Wanneer het voor jou niet mogelijk is om een aanvraag te doen voor een reguliere creditcard, dan is het in de meeste gevallen mogelijk om een prepaid credit card aan te vragen. Een prepaid credit card is een creditcard zonder limiet (oftewel een maximale bestedingsgrens). Zo kan men op een prepaid credit card zelf een bedrag storten, bijvoorbeeld vanaf een bankrekening. Dit bedrag is vervolgens het saldo op de prepaid credit card, dat vervolgens besteed kan worden.

Met een prepaid credit card is het mogelijk om wereldwijd betalingen te doen, net zoals dit mogelijk is met een reguliere creditcard. Ook online winkelen en betalen met de prepaid credit card is geen probleem. Kortom, met een dergelijke credit card heb je voordelen die je met een gewone creditcard ook hebt. Het nadeel is dat je zelf voor een saldo op de kaart moet zorgen, maar ook hier kleeft weer een voordeel aan. Op deze manier voorkom je het moeten inlossen van een uitstaand bedrag op jouw creditcard en betaal je geen kosten aan rente.

Een prepaid credit card uitkiezen

Op deze website geven we je alle mogelijke informatie betreffende het aanvragen en het uitkiezen van creditcards. Dit doen we vanuit een eerlijk en onafhankelijk oogpunt. Zo kun je zelf met ons overzicht een vergelijking maken en zelf jouw conclusies trekken wat betreft het selecteren van de beste prepaid credit card voor jou. Met een goede prepaid credit card kun je tijdens reizen in het buitenland en bij het online winkelen zonder moeite betalingen doen. Het enige waar je voor hoeft te zorgen is voldoende saldo op jouw creditcard. Tevens kun je met de meeste prepaid credit cards contant geld opnemen, bij een bank of een PIN-automaat.

Vaak worden hier wel extra kosten voor berekend. In ons overzicht kun je per prepaid card terugvinden wat de kosten hiervoor zijn. Een prepaid card wordt ook wel een debit card genoemd. In het buitenland zijn deze kaarten al lange tijd populair. In Nederland kiezen steeds meer mensen voor het gebruiken van een debit card voor het doen van creditcard betalingen. Bekijk ons overzicht en vergelijk de voorwaarden en de kosten van de verschillende prepaid kaarten op de markt. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, op basis van eerlijke informatie. Uiteraard kun je altijd in eerste instantie kiezen voor het gebruiken van een prepaid kaart. Wanneer jouw BKR-notering bijvoorbeeld weer positief is, kun je natuurlijk een aanvraag doen voor een reguliere kaart.