American Express Flying Blue Gold

American Express Gold Flying Blue reviewDe American Express Flying Blue Gold kost je dan weliswaar 170 euro per jaar, daarvoor krijg je wel heel veel terug. Deze creditcard van American Express is namelijk buitengewoon uitgebreid en zeker voor die mensen die regelmatig zakelijk reizen is deze betaalkaart buitengewoon aantrekkelijk. Daarnaast krijg je met Global Assist hulp en advies in het buitenland als ook jij voor deze betaalkaart van AMEX kiest.

 

Meer informatie over over American Express Flying Blue Gold

of direct aanvragen >

Wereldwijde cardservice bij American Express

Om maar gewoon met de deur in huis te vallen, bij de American Express Flying Blue Gold is geen vaste bestedingslimiet van kracht, geldt wel een wereldwijde cardservice en krijg je zowel een reisongevallenverzekering als een reisongemakkenverzekering. Deze laatste verzekering gaat met name over zaken als langdurige vertraging van vluchten en van je bagage. Meer weten over
verzekeringen en creditcards? Kijk dan eens op AllesoverCreditcards.nl.

AMEX werkt volledig bankonafhankelijk

American Express is al sinds de oprichting bankonafhankelijk en met de speciale app heb je 24/7 inzicht in je uitgaven en je bestedingsruimte. Als jij kiest voor de American Express Flying Blue Gold, dan kun je er helemaal gratis twee extra Gold cards bij krijgen. Of meer creditcardaanbieders zomaar twee extra creditcards cadeau doen? Check dan AllesoverCreditcards.nl. Daar vind je namelijk het antwoord op al je vragen over creditcards en hun aanbieders.

Op het gebied van reizen kun je nogal wat voordelen pakken

Vooral reizigers gebruiken graag deze betaalkaart van AMEX, omdat op het gebied van reizen nogal wat voordelen te halen zijn. Prachtig voorbeeld is wel de mogelijkheid om boekingen bij Air France – KLM gespreid te betalen; in drie gelijke termijnen om precies te zijn. AMEX biedt deze service zonder dat er rente over het openstaande bedrag berekend wordt. Ook op het gebied van verzekerd reizen zit je wel snor met deze betrouwbare creditcard van American Express.

Twee extra gratis creditcards

American Express biedt betalingsgemak, al wordt de creditcard in tegenstelling tot die van Visa en Mastercard niet overal geaccepteerd. Door de twee extra en gratis betaalkaarten die je krijgt, kun je er iedereen binnen je gezin mee laten betalen. Zoals bekend werkt American Express met spaarsystemen en dat is met deze creditcard uiteraard niet anders. In dat kader is het natuurlijk geweldig dat je als je deze creditcard bestelt je een welkomstcadeau krijgt in de vorm van 7.500 Miles. Een mooi aantal om het spaaravontuur mee te beginnen. Met de gespaarde punten (Level Miles) kun je kortingen krijgen op reizen, concertkaartjes en hotelovernachtingen en nog heel veel meer.

Met Global Assist heb je hulp en advies in het buitenland

Met de American Express Flying Blue Gold kun je prima online betalen en ben je verzekerd van hulp en advies in het buitenland met Global Assist. Wil jij deze creditcard ook? Dan moet je in elk geval minimaal een bruto  inkomen genieten van 23.000 euro op jaarbasis en mag er van een negatieve registratie bij het BKR geen sprake zijn. Wil je meer weten over de voorwaarden die gehanteerd worden bij creditcards? Bezoek dan eens AllesoverCreditcards.nl. Daar vind je echt alle informatie die te maken heeft met creditcards.

Meer informatie over over American Express Flying Blue Gold

of direct aanvragen >