Bunq Creditcard

bunq creditcardOok Bunq biedt een prepaid creditcard aan. Deze Bunq creditcard wordt overigens ook vaak Travel Card genoemd en wordt wereldwijd geaccepteerd. Hoewel het dus de prepaid variant betreft, wordt de Bunq Creditcard wel geaccepteerd in hotels of als je een auto wilt gaan huren. Daarmee onderscheidt deze prepaid creditcard zich nadrukkelijk ten opzichte van andere aanbieders. Op AllesoverCreditcards.nl lees je meer ver de verschillen tussen de beschikbare prepaid creditcards. Zeker is dat Bunq weliswaar anders is, maar met deze creditcard toch echt heel veel te bieden heeft.

Meer informatie over Bunq creditcard

of direct aanvragen >

Bunq Creditcard: gunstige wisselkoersen en geen koersopslag

Bunq heeft best het een en ander te bieden als het om de Bunq Creditcard gaat. Zo worden gunstige wisselkoersen voor vreemde valuta geboden en wordt bovendien geen koersopslag gerekend. Ook handig en vooral ook leuk is de optie Slice Groups waarvan je gebruik kan maken. Met deze functie kun je samen met andere bezitters van de Bunq Creditcard uitgaven delen. In beginsel werkt de Bunq Creditcard als een Mastercard en dus kun je overal waar je het Mastercard logo aantreft terecht en aankopen doen, mits je uiteraard voldoende saldo op je rekening hebt. Wil jij je saldo aanvullen? Dan kun je dat- zonder kosten- doen via iDeal of via een bankoverschrijving. Uiteraard krijg je bij je Bunq kaart een eigen IBAN-nummer.

Voor geldopnames wordt slechts 0,99 eurocent in rekening gebracht

Wie een Bunq Creditcard wil, die betaalt eenmalig een bedrag van 9,99 euro terwijl je per geldopname 0,99 eurocent in rekening wordt gebracht. Verder kleven er geen kosten aan de kaart. Open je een rekening bij Bunq, dan wordt de Bunq Creditcard je vaak gratis aangeboden en valt deze prepaid creditcard gewoon binnen het afgeslote pakket. Ook hier kun je veel meer informatie over inwinnen via AllesoverCreditcards.nl. Daar worden alle aanbieders van (prepaid) creditcards nader aan je voorgesteld waarna je zelf een keuze kunt maken.

Bunq Together, het forum van Bunq

Besef wel dat als je met Bunq in zee gaat en een Bunq kaart bestelt, je te maken krijgt met een ‘andere’ partner dan dat je wellicht gewend bent. Bunq is in alles anders en communiceert bijvoorbeeld via Bunq Together, het forum van Bunq. Problemen melden en vragen stellen doe je bij Bunq vooral via de chat in de Bunq applicatie. Met die gedachte in het achterhoofd en de wetenschap dat je bij een creditcard van Bunq een eigen IBAN-nummer krijgt, gratis je saldo opwaardeert met iDeal of een bankoverschrijving en de creditcard geaccepteerd wordt door autoverhuurders en hotels, net als het feit dat er geen wisselkoersopslag gerekend wordt, maakt deze prepaid creditcard toch écht de moeite waard.

Download de app en start een gratis proefperiode van een maand

Wat je zeker kunt doen is de app van Bunq downloaden en zo een proefperiode van een maand starte. Op die manier kun je wennen aan Bunq en mocht dit bevallen, dan wordt de proefperiode vervolgens omgezet in een Premium Betaalpakket van Bunq. Dan ook worden de geringe maandelijkse kosten die je met de creditcard maakt automatisch en maandelijks afgeschreven.

Meer informatie over Bunq creditcard

of direct aanvragen >