Visa World Card Business Gold

Visa World Card Business GoldOf je nou directeur/eigenaar bent of startende zzp’er, het maakt geen verschil. Met de Visa World Card Business Gold betaal en onderneem je namelijk wereldwijd steeds op uiterst veilige wijze. Voor die veiligheid en zeker ook voor de veelzijdigheid van de Visa Card betaal je 154 euro per jaar. Je hoeft geen rente over de uitgaven die je met de betrouwbare Visa World Card Business Gold doet te betalen, mits je binnen een termijn van precies drie weken het volledige openstaande saldo terugbetaalt. Heel verstandig hier dus ook gewoon steeds zorg voor te dragen, want dit bespaart je heel veel geld. Heb je dat alvast maar weer verdiend!

 

Meer informatie over Visa World Card Business Gold

of direct aanvragen >

Visa World Card Business Gold met aantrekkelijke voorwaarden

Niet alleen de naam van deze creditcard klinkt als een klok, ook de geboden voorwaarden zijn bijzonder aantrekkelijk.  Zo geldt bijvoorbeeld standaard een bestedingslimiet van maximaal vijfduizend euro en minimaal duizend euro. Uiteraard kies je zelf wat voor jouw onderneming een wenselijke limiet is, al zal die limiet uiteindelijk bepaald worden door de daadwerkelijke bedrijfssituatie. Het is voor ondernemingen prima mogelijk om meerdere Visa World Creditcard Business Gold aan te schaffen voor medewerkers van je onderneming, al gelden daar uiteraard wel weer een aantal voorwaarden voor. Meer weten over creditcards voor bedrijven, dan zit je goed op AllesoverCreditcards.nl. Op ons platform vind je echt alle relevante informatie over creditcards en de
aanbieders van creditcards, zoals je er ook informatie vindt over het aanvragen van een creditcard.

Inclusief doorlopende reisverzekering en verzekering ongeoorloofd gebruik

De 154 euro per jaar voor de Visa World Card Business Gold betaal je niet alleen maar om de mooie goudkleurige card in je bezit te krijgen, het bedrag is namelijk inclusief internetgarantie, aflevergarantie, een doorlopende reisverzekering, een aankoopverzekering van 365 dagen en een verzekering ongeoorloofd gebruik. Dit laatste wil zeggen dat je zeker niet de rekening voorgeschoteld krijgt als je creditcard gestolen wordt en er ondertussen allerlei transacties mee gepleegd worden. Een zeer geruststellende gedachte. Of meer creditcards dergelijke voorwaarden aanbieden? Kijk als je dat beslist wilt weten snel even op AllesoverCreditcards.nl. Daar vind je namelijk een handig en duidelijk overzicht van de aanbieders van creditcards en worden ook de voorwaarden die gelden voor creditcards uitvoerig besproken.

Steeds overzicht over bestedingspatroon en uitgaven via Mijn ICS Business

Je kunt steeds zelf via Mijn ICS Business online je zakelijke rekening inzien. Zo kun je zien op welke wijze jouw medewerkers de creditcard gebruiken en wat er de afgelopen periode aan transacties gepleegd is. Je hebt en houdt zo overzicht over de bestedingsruimte en raadpleegt ook eenvoudig de verschillende rekeningoverzichten.

Een creditcard met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

De prijzen dan, want meestal zijn ondernemers daar vooral in geïnteresseerd. De koersopslag van de Visa World Creditcard Business Gold is vastgesteld op 2,5 procent, terwijl voor geldopname bij de bank of bij de automaat tussen de 4 en 4.5 procent in rekening wordt gebracht. Wil je een kopie van je rekeningoverzicht, dan betaal je daar vijf euro voor. Al met al kan gesteld worden dat de Visa World Creditcard Business Gold een creditcard is met een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Meer informatie over Visa World Card Business Gold

of direct aanvragen >