Knab AMEX Business Green Card

American Express Green reviewAls de Knab bank en American Express de handen ineen slaan dan moet dat haast wel uitmonden in een uitstekende zakelijke creditcard. En dat klopt helemaal, want de Knab AMEX Business Green Card wordt alom bewierookt, wint nadrukkelijk aan populariteit en geldt als dé creditcard voor de zzp’er en de wat kleinere ondernemer. Ook als je de Knab AMEX Business Green Card gebruikt spaar je, zoals voor veel meer creditcards van American Express geldt, automatisch voor leuke cadeaus, want ook nu werkt AMEX met Membership Rewards. Je krijgt bij elke uitgave die je met de kaart doet een punt.

Meer informatie over Knab AMEX Business Green Card

of direct aanvragen >

Wereldwijd betalen zonder eigen risico met de Knab AMEX
Business Green Card

Met de Knab AMEX Business Green Card kies je voor een complete creditcard die best wat voordelen biedt. Je kiest in elk geval voor wereldwijd betalen zonder eigen risico, want dat is waar met name AMEX prat op gaat. AMEX is binnen de samenwerking met de Knab bank overigens ook de uitvoerende partij. Je gebruikt de Knab Amex Business Green Card het eerst jaar gratis en krijgt als je de creditcard aanschaft meteen 22.000 Membership Rewards cadeau. Dan heb je dus nog helemaal niets uitgegeven.

Met de kosten voor deze creditcard vat het alleszins mee

De creditcard van Knab en AMEX kent een aanvullende reis- en ongevallenverzekering en je bepaalt zelf je maandelijkse betaaldatum. Wie in aanmerking wil komen voor deze creditcard die dient overigens wel minimaal 1654 euro netto per maand te verdienen. Ook een kredietcheck bij het BKR in Tiel wordt standaard uitgevoerd als je deze creditcard aanvraagt. Met de kosten die Knab en AMEX in rekening brengen valt het alleszins mee. Dat kun je overigens via AlesoverCreditcards.nl mooi eens vergelijken. Pin je of neem je met de Knab AMEX Business Green Card contant geld op dan betaal je in elk geval 4,50 euro en maximaal 2,5 procent, een wisselkoes tansactie kost je met deze creditcard 2,5 procent.

Profiteer van een uitgestelde betaling van maximaal vijftig dagen

Met de Knab AMEX Business Green Card kun je kleinere bedragen contactloos betalen en profiteer je ook al van een uitgestelde betaling tot maximaal vijftig dagen. Kiezen voor de gezamenlijke creditcard van Knab en AMEX is echter vooral kiezen voor veiligheid. Bovendien zijn een klantgerichte instelling kenmerkend voor zowel Knab als AMEX, en daar profiteer je als klant in optima forma van. Alleen al vanwege het simpele feit dat twee van deze betrouwbare en grote spelers op de markt de handen ineen slaan staat garant voor een uitstekende en betrouwbare creditcard.

Spaar voor onder meer reizen, hotelovernachtingen en giftcards

Dan nog even over de Membership Rewards. Voor elke euro die je met je kaart besteedt, krijg je een punt. Me de gespaarde punten kun je vervolgens sparen voor leuke reizen, hotelovernachtingen en giftcards. Ook dat is een reden om voor deze creditcard te kiezen. Wil je weten of de vooraarden van deze creditcard daadwerkelijk zo aantrekkelijk zijn? Kijk dan eens op AllesoverCreditcars.nl. Daar worden alle voor- en nadelen van alle beschikbare creditcards overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie over Knab AMEX Business Green Card

of direct aanvragen >