Visa World Card Business creditcard

Met de Visa World Card Business creditcard is de meest gebruikte zakelijke creditcard genoemd. Het gebruik van deze betaalkaart bied je als ondernemer gewoon erg veel voordeel. Op AllesOverCreditcards.nl lees je alles over de Visa World Card Business creditcard en over andere zakelijke en particuliere creditcards. Verder kun je op deze website de verschillende creditcards op de beste manier met elkaar vergelijken. Doe je dat, dan maak je altijd de voor jou beste keuze.

De voordelen van de Visa World Card Business creditcard

De voordelen van het gebruik van de Visa World Card Business creditcard zijn groot. Zeer groot zelfs. Van alle zakelijke creditcards heeft deze betaalkaart wellicht zelfs het meeste te bieden. De Visa World Card Business creditcard is bijvoorbeeld ook beschikbaar voor startende ondernemers en met deze betaalkaart zijn vrijwel al jouw aankopen 180 dagen verzekerd tegen diefstal en beschadigingen. Bovendien heb je met deze creditcard altijd inzicht in alle transacties. Dit met dank aan Mijn ICS Business en de ICS Business app.

Je kunt deze betaalkaart wereldwijd gebruiken

Je kunt de Visa World Card Business creditcard wereldwijd gebruiken tijdens zakelijke reizen. Om in het bezit te komen van deze creditcard, is geen minimum omzet nodig. Bovendien kun je zelf de betaaldatum bepalen, ook iets dat niet bij elke zakelijke creditcard het geval is. Je hebt bovendien de mogelijkheid om extra businesscards aan te vragen.

Je bent verzekerd van 24/7 fraudepreventie

Kies je voor de Visa World Card, dan heb je ook de mogelijkheid om online advertenties te betalen, zonder dat er een factuur nodig is. Ook ben je verzekerd met deze betaalkaart van 24/7 fraudepreventie door aanbieder International Card Services.  Kies je voor deze zakelijke creditcard, dan betaal je eveneens geen rente over de aankopen. Verder ben je onder meer verzekerd tegen diefstal en beschadiging en is sprake van een aankoopverzekering. Daarmee heeft deze creditcard je dus gewoon heel erg veel te bieden.

Vergelijk de creditcards hier op AllesOverCreditcards.nl

Als je alles wilt weten over creditcards, dan ben je hier op de website AllesOverCreditcards.nl op precies de juiste plaats. Je leest hier alles over de zakelijke en privé betaalkaart en maakt op deze plaats nader kennis met de aanbieders van betaalkaarten. Op deze website kun je eveneens alle beschikbare creditcards goed met elkaar vergelijken. Door dat te doen, maak je altijd de voor jou beste keuze.

Waarom kies je voor de Visa World Card Business creditcard?

Omdat dit dé creditcard MKB is. Het is in elk geval de meeste gebruikte zakelijke creditcard. Logisch, want als je gebruik maakt van deze betaalkaart, dan geniet je van tal van voordelen. Zo is er 24/7 fraudepreventie en geldt standaard een aankoopverzekering.

Waarom kies je voor een zakelijke creditcard?

Met een zakelijke creditcard scheid jij jouw zakelijke en privé uitgaven. Je hebt steeds inzicht in de gemaakte transacties en kies je voor een creditcard van Visa, dan kun je zelf kiezen wanneer jij betaalt. Voor de Visa World Card Business creditcard is geen minimum omzet nodig overigens.

Wat lees je op de website AllesOverCreditcards.nl?

Op deze website lees je alles over zakelijke en privé creditcards. Ook maak je nader kennis met de aanbieders van creditcards en kun je op deze website de verschillende creditcards goed met elkaar vergelijken.