DB Card prepaid Mastercard

De DB card prepaid Mastercard: de creditcard voor iedereen

Naast reguliere creditcards met een bestedingslimiet, zijn er tegenwoordig ook prepaid craditcards. Deze kaarten zijn perfect voor mensen met een wisselend inkomen, een laag inkomen, mensen met schulden of een negatieve notering bij het BKR. Een goed voorbeeld is de DB Card prepaid Mastercard. Met deze prepaid creditcard heb je de voordelen wat betreft het gebruik van een creditcard. Met andere woorden; met de DB card prepaid Mastercard kun je zowel in ons landals in het buitenland profiteren van het betaalgemak van een creditcard. Het grote verschil tussen bijvoorbeeld de DB card prepaid Mastercard en een gewone creditcard is het feit dat je bij een prepaid creditcard zelf zorgt voor een saldo op jouw kaart.

CreditcardOmschrijvingOpties 
Viabuy Prepaid Mastercard
Populairste Prepaid creditcard, goedkoop en makkelijk in gebruik.
Meer informatie >

Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Geen BKR toetsing!
Bijdrage: 19,90
Uitgiftekosten: 69,90
Mastercard classic creditcard aanvragen
of direct aanvragen

De voordelen van de DB card prepaid Mastercard

Een van de meest grote voordelen van het gebruik van de DB card prepaid Mastercard is het gegeven dat je zelf de regie in handen hebt met een dergelijke kaart. Je hebt dus geen bestedingslimiet bij deze kaart. Dit betekent dat je voor het gebruik en het doen van betalingen met de DB card prepaid Mastercard geen maandelijkse aflossingen hoeft te doen. Er is immers geen sprake van een debet saldo, dus wordt hier ook geen rente over geheven. De DB card prepaid Mastercard kent een ruime acceptatie en bij het aanmelden voor deze kaart wordt er geen controle op het inkomen gedaan. Zo kan in principe bijna iedereen gebruik maken van een kaart zoals de DB card prepaid Mastercard.

De DB card prepaid Mastercard vergelijken

Naast deze prepaid Mastercard, zijn er natuurlijk ook prepaid creditcards verkrijgbaar van andere leveranciers in Nederland. Iedere aanbieder heeft eigen voor- en nadelen. Gebruik ons onafhankelijke overzicht van aanbieders van zowel reguliere creditcards als prepaid cards. Dit overzicht vind je op deze website. Hiermee kun je snel en eenvoudig een vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders van betrouwbare creditcards.

Kies voor optimaal betaalgemak met een prepaid creditcard. Met deze kaart kun je online aankopen doen, betalen voor vliegtickets en tijdens je vakantie in het buitenland betalen. Zo hoef je geen contant geld op zak te hebben tijdens jouw vakantie. Ook bieden veel aanbieders van prepaid creditcards extra (gratis) diensten aan zoals een aankoopverzekering. Hiermee zijn goederen waar je met de kaart voor hebt betaald, verzekerd tegen schade, een te late levering of diefstal. Bekijke de voorwaarden van een dergelijke verzekering per leverancier van de perpaid credit card.

 

DB Card prepaid Mastercard
4.6 (92.5%) 8 vote[s]