American Express Business Gold

American Express Business Gold reviewZo op het eerste gezicht is de American Express Business Gold een tamelijk dure creditcard. De bijdrage per jaar bedraagt namelijk 225 euro en dat is toch behoorlijk duurder dan wat de gemiddelde creditcard je op jaarbasis kost (kijk op AllesoverCreditcards.nl voor meer informatie over de onder meer de kosten en het aanvragen van een credicard. Aan de andere kant; met deze creditcard van American Express geniet je wel van een aantal duidelijke voordelen die andere creditcards weer niet te bieden hebben. Je betaalt altijd veilig en eenvoudig met deze creditcard van American Express terwijl je daarnaast met alle uitgaven die je doet punten spaart. En met je gespaarde punten kun je gewoon heel veel leuke dingen doen.

 

Meer informatie over American Express Business Gold 

of direct aanvragen >

Bij American Express Business Gold hoort een aanvullend
verzekeringspakket

Bij de American Express Business Gold hoort een heel uitgebreid aanvullend verzekeringspakket met onder meer een reisongemakken-, annulerings- en aankoopverzekering. Bovendien heb je de optie om te kiezen voor uitgestelde betaling tot een maximum van vijftig dagen. De bestedingslimiet wordt pas later vastgesteld aan de hand van je persoonlijke profiel, de duur van je lidmaatschap en de uitgaven die je doet. Vooraf is dus nooit sprake van welke bestedingslimiet dan ook. Uiteraard heb je continu inzicht in het betaalverkeer en de rekening van je American Express creditcard zodat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. American Express bied je in dit kader 24/7 online toegang.

Je draait nooit op voor de transacties die ongewild met jouw creditcard gepleegd worden

American Express en dus ook deze creditcard staan bekend om de grote mate van veiligheid die geboden wordt. En word je pas onverhoopt gestolen en plegen de dieven er allerlei transacties mee, dan word jij in geen enkel geval opgezadeld met een torenhoge rekening. Dat wikkelt Amex verder allemaal zelf af. Ook dat moet toch een heel prettige gedachte zijn en dat maakt dat veel mensen op jaarbasis best bereid zijn iets meer voor deze AMEX creditcard neer te leggen.

AMEX creditcard is compleet, veilig en betrouwbaar

Gewapend met je American Express zakelijke creditcard kun je uiteraard ook gewoon contant geld opnemen bij de verschillende geldautomaten en dus kun je gerust stellen dat je met de AMEX Business Gold een complete, betrouwbare en veilige creditcard beschikt. Dat zegt overigens ook dé creditcard vergelijker AllesoverCreditcards.nl, een website waar je een uitgebreid overzicht vindt van alle aanbieders van creditcards en waar de verschillende creditcards die uitgegeven worden met elkaar vergeleken worden.

American Express beloont de klanten graag met Membership Rewards

American Express staat bekend om het belonen van klanten, iets dat tegenwoordig ook wel Membership Rewards genoemd wordt. Bij de American Express Business Gold is het niet anders en verdien je bij elke euro die je uitgeeft een punt, en dus kan het aantal punten heel snel heel mooi oplopen. De gespaarde punten kun je onder meer benutten voor vluchten, hotelovernachtingen, concerttickets en gift cards. Andere optie is je gespaarde punten omzetten naar het ook al befaamde loyaliteitsprogramma van American Express. Je zou haast om die reden zoveel mogelijk geld uitgeven met deze creditcard van AMEX.

Meer informatie over American Express Business Gold 

of direct aanvragen >