Visa World Card Platinum

VISA World Platinum creditcard reviewDe creditcards van Visa worden beschouwd als toonaangevend in de wereld van de creditcards en staan bekend als uitermate veilig en betrouwbaar. Niet voor niets wordt Visa en dus ook de Visa World Card Platinum wereldwijd geaccepteerd, tot in de kleinste gehuchtjes aan toe. Visa straalt betrouwbaarheid uit, en die betrouwbaarheid wil het ook graag blijven waarborgen. Niet voor niets biedt ICS, de uitgever van de creditcards van Visa, 24/7 fraudepreventie aan waardoor malversaties vaak snel waargenomen worden. Visa lost het probleem liever op voor het daadwerkelijk een probleem wordt.

 

Meer informatie over Visa World Card Platinum 

of direct aanvragen >

Neem geld op tot een maximum van 1.750 euro per dag

Bij je Visa World Card Platinum krijg je een zeer uitgebreide reisverzekering en een bestedingslimiet tot vijfduizend euro. Je kunt met de creditcard van Visa zowel in eigen land als in het buitenland geld opnemen tot een bedrag van maximaal 1.750 euro per dag. Kies je voor de Visa World Card Platinum dan is vrijwel alles wat je koopt 365 dagen lang verzekerd. Bovendien krijg je als je kiest voor deze veelzijdige creditcard van Visa een extra card cadeau, speciaal voor je partner of gezinsleden zonder dat er extra kosten voor berekend worden. Over kosten gesproken, op AllesoverCreditcards.nl krijg je niet alleen een uitgebreid overzicht van de aanbieders van creditcards en de beschikbare betaalkaarten, je kunt er ook de verschillende kosten prima met elkaar vergelijken. Interessant om die eens naast elkaar te leggen.

Visa World Card Platinum: bestedingslimiet is vastgesteld op vijfduizend euro

Bij de Visa World Creditcard hoort een bestedingslimiet van vijf mille. In de praktijk toetst ICS of deze limiet ook daadwerkelijk bij je past. Mocht blijken dat de limiet te hoog is, dan zal de limiet uiteraard verlaagd worden naar een bedrag dat bij je profiel en bij je inkomen past. Eenmaal in het bezit van je creditcard van Visa hoef je je over verlies van de kaart en over diefstal of beschadiging geen zorgen te maken. Ook daar ben je als je kiest voor de Visa World Card voor verzekerd. Ook de geboden reisverzekering is zeer uitgebreid en ook die krijg je bij het gebruik van deze betaalkaart.

Geen verschil bij welke bank jij je bankzaken doet

Voor ICS maakt het geen enkel verschil bij welke bank je bent en waar je bankiert. Zij kunnen incasseren van elke bank namelijk. Veiligheid speelt voor Visa elke dag opnieuw een uitermate belangrijke rol. Vanwege minder goede ervaringen in het verleden wordt er tegenwoordig 24 uur per dag en zeven dagen per week fraudepreventie toegepast. De rekeningen worden dus voortdurend in de gaten gehouden en bij het vermoeden van misbruik van een creditcard wordt meteen contact met de eigenaar opgenomen.

Altijd veilig online shoppen met Visa

Dit maakt dat je met de Visa World Card Platinum altijd veilig bankiert en deze kaart ondertussen beschouwd wordt als perfect voor online shoppen. Wil je de wereld van de creditcard ter leren kennen? Kijk dan eens op AllesoverCreditcards.nl. Daar kun je de creditcards perfect met elkaar vergelijken en de voor jou beste keuze maken.

Meer informatie over Visa World Card Platinum 

of direct aanvragen >