Mastercard Gold

Mastercard GoldEen standaard hogere bestedingslimiet, standaard heel veel aantrekkelijke acties en slechts 32,50 euro per jaar. Het zijn zomaar wat voordelen die de Mastercard Gold biedt, zo bleek ook uit onderzoek van AllesoverCreditcards.nl, een website waarop alle aanbieders en de beschikbare creditcards met elkaar vergeleken worden. Ondertussen wordt ook de aandacht die door uitgever ICS aan veiligheid besteed wordt alom geroemd.

Meer informatie over Mastercard Gold

of direct aanvragen >

Standaard een bestedingslimiet van 5000 euro

Mastercard Gold bied je altijd wereldwijd betaalgemak en je bent zo goed als altijd verzekerd dat je aankopen een jaar lang verzekerd zijn. Je hebt en houdt daarnaast bovendien
steeds de controle over al je uitgaven en bij de Mastercard Gold krijg je ook al een aanvullende reisverzekering. Standaard biedt de Mastercard Creditcard Gold een bestedingslimiet van vijfduizend euro. De uitgever van de Mastercard Gold, ICS, checkt echter wel of deze limiet eigenlijk wel past bij de financiele situatie. Is dat niet het geval dan wordt de bestedingslimiet naar beneden bijgesteld.

Mastercard Gold verzekert tegen verlies, diefstal en beschadiging

De Mastercard Gold biedt je heel erg veel; bijvoorbeeld in de vorm van een verzekering tegen verlies, diefstal en beschadiging van je Mastercard en bovendien kun je heel veel zaken zelf regelen via de ICS-app voor op je smartphone of je iPad. Hier heb je steeds inzicht in de transacties en houd je dus het overzicht en check jij bovendien je resterende bestedingsruimte. Bovendien biedt mastercard Gild de aflevergarantie. Wordt een product dat je besteld hebt niet geleverd, dan kun je de betaling terugdraaien en betaal je dus niets.

Veiligheid speelt een voorname rol bij de aanbieder van de Mastercard Gold

ICS werkt overigens onafhankelijk van welke bank dan ook en kan ook gewoon van elke bank incasseren. Met name het veiligheidsaspect is iets waar ICS zich, door schade en schande wijs geworden, steeds mee bezighoudt en waar ontzettend veel aandacht aan besteed wordt. Niet voor niets krijg je 24/7 fraudepreventie. ICS monitort namelijk steeds betalingen en als er een vermoeden is van fraude, dan wordt meteen contact met je opgenomen en worden de geconstateerde activiteiten doorgenomen. Het tekent wel de proactieve houding van de aanbieder van de Mastercard, en die houding staat synoniem voor de best denkbare fraudepreventie.

Zet de voor-en nadelen op een rijtje voor je kiest voor de voor jou perfecte creditcard

Bij je Mastercard Gold krijg je elke maand een rekeningoverzicht via je ‘Mijn ICS’ account. Ook zo houd je steeds inzicht in je betaalgedrag en bestedingsruimte. Tenslotte; ga je naar het buitenland en betaal je je reis met de Mastercard Creditcard dan ben je overal ter wereld verzekerd voor de kosten die je maakt als gevolg van vertraging van je bagage,  voor vluchtvertraging of reisongevallen, terwijl ook hulpverlening binnen het pakket van deze Mastercard verzekering hoort. Nog meer weten over de Mastercard of over aanbieder ICS? Check dan AllesoverCreditcards.nl en vergelijk daar de verschillende creditcards en vergelijk de voor- en nadelen die de verschillende betaalkaarten je  kunnen bieden. Alleen zo maak je een weloverwogen keuze en kies je voor die creditcard die goed bij jouw specifieke situatie past.

Meer informatie over Mastercard Gold

of direct aanvragen >