American Express Green

American Express Green reviewWie kent niet de American Express Green? In die prachtige groene kleur, de kleur waarmee American Express furore maakte in de wereld. Het is de klassieker, want wie aan American Express denkt, zal altijd eerst aan deze groene betaalkaart denken. De tijd heeft voor de Green echter ook niet stilgestaan en ondertussen biedt de American Express Green meer dan voldoende en is het de moeite waard om eens heel serieus te overwegen om deze betaalkaart aan te schaffen. Al was het alleen al om die zo prachtige groene kleur.

 

Meer informatie over American Express Green

of direct aanvragen >

Voorrang bij kaartjes voor speciale concerten

De American Express Green is sterk gemoderniseerd en kan de concurrentie met andere creditcards prima aan. Zo krijg je voorrang bij de aankoop voor kaartjes voor speciale concerten bijvoorbeeld en heb je met de American Express Green negentig dagen de tijd om je geld terug te vragen. Zelfs als de winkelier het product dus al niet meer terug wenst te nemen. Voor wie
meer wil weten over American Express is de vergelijken via AllesoverCreditcards.nl interessant. Behalve AMEX komen daar ook alle andere aanbieders van creditcards aan de orde en kun je aan de hand van die gegevens prima de creditcards met elkaar vergelijken.

Geen standaard bestedingslimiet

American Expres Green biedt je hulp in geval van nood. Ben je op reis en heb je dringend behoefte aan een jurist of een arts dan is het een geruststellende gedachte om te weten dat je wereldwijd de helpende hand krijgt aangereikt van American Express. Wat niet veranderd is, is de grote mate van klantvriendelijkheid van AMEX, en dat dus al sinds de oprichting van het bedrijf en sinds de eerste groene kaart op de markt verscheen. Voor de American Express Green geldt overigens geen standaard bestedingslimiet.

Sparen terwijl je geld uitgeeft met je creditcard

Ook met de American Express Green spaar je terwijl je geld uitgeeft, want voor elke euro die je met je betaalkaart uitgeeft word je door American Express beloond met een spaarpunt. Met de spaarpunten kun je sparen voor cadeaus of kortingen op vluchten of hotelovernachtingen. Daarmee doet America Express al jarenlang aan klantenbinding want veel mensen kiezen juist voor deze creditcardmaatschappij vanwege het feit dat je kunt sparen. De AMEX Green kost je overigens 65 euro per jaar. Bestel jij deze creditcard, dan krijg je er van American Express meteen 2.500 Membership Rewards bij. Extra goed nieuws voor de liefhebbers van deze fraaie groene pas is dat je er een gratis extra kaart bij kunt krijgen voor je partner.

AMEX werkt volledig bankonafhankelijk

Dan nog de kosten en de voorwaarden. Wie in aanmerking wil komen voor de American Express Green dient tenminste 23.000 euro bruto te verdienen. Ook bij de Green los je maandelijks af en gespreid betalen is bij deze creditcard niet mogelijk. Neem je geld op dan kost je dat 3,5 procent, terwijl er 2,5 procent wisselkoersopslag berekend wordt. Voor de goede orde, American Express werkt volledig onafhankelijk van welke bank dan ook. Wil je de Green vergelijken met andere creditcards? Kijk dan eens op het overzicht van AllesoverCreditcards.nl.

Meer informatie over American Express Green

of direct aanvragen >