Mastercard Black

Mastercard Black reviewBen je de trotse eigenaar van de Mastercard Black? Dan heb je de meest luxueuze Mastercard in handen. Met de Black krijg je persoonlijke hulp van een speciaal serviceteam. Dit team is voor eigenaars van de Mastercard Black altijd bereikbaar, ongeacht waar jij je bevindt. Je roept de hulp van het serviceteam in als je een hotel wilt reserveren maar ook als je een speciaal cadeau zoekt. Je belt als eigenaar van Mastercard Black elk moment van de dag met het World Elite Assistance Centre, waar je vervolgens altijd meteen door iemand geholpen wordt.

 

Meer informatie over Mastercard Black

of direct aanvragen >

Laat je reis van A tot Z plannen door ervaren reisadviseurs

Met de Mastercard Black ben je echt meer mans. Met de Black reis je bijvoorbeeld extra comfortabel en laat jij je reis gewoon heerlijk van A tot Z plannen door ervaren reisadviseurs. Je krijgt bovendien een Priority Pass bij je Mastercard Black. Deze Priority Pass bied je toegang tot meer dan zevenhonderd viplounges op verschillende vliegvelden. Daarnaast maak je met de Mastercard Black gebruik van een extra uitgebreide reisverzekering en een hulpverleningspakket. Met de Black van Mastercard heb je de mogelijkheid om een een bestedingslimiet van 10.000 euro of zelfs meer te krijgen. Of er meer betaalkaarten zijn die een dergelijke hoge bestedingslimiet  aanbieden? Het antwoord op die vraag vind je op AllesoverCreditcards.nl.

Mastercard Black biedt de mogelijkheid om gespreid te betalen

Wil jij ook eigenaar worden van de Mastercard Black dan betaal je op jaarbasis 204 euro. Wil je er een extra betaalkaart dan geldt een gereduceerd tarief van 124 euro. In eerste instantie is de bestedingslimiet van de Mastercard Black bepaald op vijfduizend euro, die limiet is zoals gesteld flexibel en is te verhogen tot tien mille. Op aanvraag is zelfs een nog hogere limiet een mogelijkheid. Ben je eigenaar van de Mastercard Black dan kun je van de mogelijkheid gebruik maken om gespreid te betalen, wel geldt dan een rentepercentage van 14 procent.

Geld opnemen met de Black tegen een percentage van vier procent

Als je geld opneemt met je AMEX creditcard, dan kost je dit vier procent van het opgenomen bedrag. Is je saldo op de creditcard positief dan geldt een percentage tussen de 1 en 1,5.  De wisselkoersopslag is vastgesteld op 1,5 procent en de spaarrente is door Visa bepaald op 0,15 procent,  vanaf een positief saldo van 500 euro. Tenslotte is het nog goed om te weten dat ICS, de uitgever van onder meer deze creditcard, kan incasseren van alle banken en dus volledig bankonafhankelijk te werk gaat. Meer weten over de kosten van een creditcard en hoe de kosten van de Black zich verhouden ten opzichte van andere aanbieders van creditcards, check dan AllesoverCreditcards.nl.

De grote broer van de Mastercard Gold

De Black is de grote broer van de Mastercard Gold en uiteraard kies je bij deze speciale creditcard een eigen pincode en betaal jij kleinere bedragen contactloos. Het eigen risico bij schade is vastgesteld op slechts 25 euro. Gek genoeg krijg je een eventueel vervangende kaart niet gratis van ICS, waarmee ook zo ongeveer het enige nadeel van deze betaalkaart genoemd is.

Meer informatie over Mastercard Black

of direct aanvragen >