Creditcard American Express

Creditcard American Express: veel extra voordelen

American Express creditcardAmerican Express is een leverancier van creditcards die wereldwijd zeer goed geaccepteerd worden. Deze creditcardmaatschappij is samen met bijvoorbeeld Visa en Mastercard een zeer bekende naam op het gebied van creditcards. Met een creditcard American Express heb je een kaart in handen waar je met een gerust hart jouw betalingen in het buitenland mee kunt voldoen. Ook kun je met de creditcard American Express uiteraard vliegtickets en vakanties boeken op het internet. Hoewel de creditcards van American Express een goede reputatie hebben, is het altijd verstandig om een vergelijking te maken tussen bijvoorbeeld de creditcard AMerican Express en andere creditcards. Zo weet je exact wat de kosten en bijzondere vergoedingen zijn wanneer je besluit tot het aanvragen van de creditcard.

CreditcardOmschrijvingOpties 

American Express Flying Blue Silver Creditcard
Vlieg je regelmatig? Dan is deze creditcard ideaal. O.a. eerder stoel reserveren, upgrade naar comfort en maaltijd a la carte bestellen.
Meer informatie >

Actie: 1 jaar gratis
Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Bijdrage: 75,-
Limiet: -
Rente: -
American Express Green Card aanvragen
of meer informatie


American Express Green Creditcard
Ideaal voor vakantie. Daarnaast kan je als als eerste tickets kopen voor concerten.
Meer informatie >

Actie: 1 jaar gratis
Service: Creditcard ServiceCreditcard serviceCreditcard service
Bijdrage: 65
Limiet: -
Inkomensgrens: 23.000
American Express Green Card aanvragen
of meer informatie

Vergelijk American Express creditcards

De voordelen van de creditcard American Express

In principe kun je wat betreft het aanvragen van een creditcard American Express kiezen uit drie verschillende creditcards. Zo is er de creditcard American Express Green card. Deze kaart geeft tevens recht op extra’s zoals bijzondere concerten en evenementen. Tevens is er de Gold Card Premium van American Express. Deze kaart biedt een hogere limiet (afhankelijk van het inkomen en een toetsing). Tevens heeft men met deze kaart recht op een reisverzekering en heeft men toegang tot de American Express Lounge op sommige luchthavens. Tot slot is er de creditcard American Express Platinum Card. Deze kaart heeft de hoogste bestedingslimiet. Bekijk ons onafhankelijke overzicht van alle creditcards, ook wanneer je interesse hebt in een creditcard van American Express.

De creditcard American Express vergelijken

Maak gebruik van het overzicht op deze website om de creditcard American Express van jouw keuze te vergelijken met andere creditcards. Zo weet je exact hoeveel rente je betaalt bij iedere creditcardmaatschappij. Bekijk ook de jaarlijkse kosten (oftewel de vergoeding) die je betaalt aan de leverancier van de creditcard. Deze kosten verschillen per maatschappij. Ben je van plan om af en toe contant geld te pinnen met jouw creditcard? Dan is het heel belangrijk om te kijken naar de kosten die men hiervoor rekent. Zo kunnen deze kosten oplopen tot 5 Euro per transactie. In sommige gevallen zijn deze kosten zelfs hoger.

Zet de kosten van de door jou gewenste creditcard op een rij. Probeer ook te bedenken in welke situaties je de kaart zou willen gaan gebruiken. Wanneer je slechts bij het reizen gebruik maakt van de kaart (dus incidenteel), dan is het verstandig om een kaart te kiezen met een lage limiet. Door de bank genomen geldt dat de kosten van een creditcard hoger zijn wanneer de bestedingslimiet hoger is.