Creditcard KNAB

Creditcard KNAB: gratis bij een KNAB plus rekening

Knab creditcardKNAB is een zeer goed gewaardeerde bank voor zowel zakelijke als particuliere klanten. De creditcard KNAB is een goed voorbeeld van een van de services die KNAB beschikbaar stelt aan de zakelijke klant. Zo kun je voor een zakelijke creditcard KNAB kiezen en je voordeel doen met een aantal goede pluspunten aan de creditcard van KNAB. KNAB werkt met de American Express Business Green Card. Zo heb je met deze creditcard KNAB geen vaste bestedingslimiet. In het eerste jaar betaal je geen kosten voor het gebruik van de kaart. Uiteraard betaal je wel rente indien je kiest voor gespreid betalen. De maandelijkse kosten worden in een keer afgeschreven. Zo kun je goed zicht houden op de uitgaven die zijn gedaan met de kaart.

Direct creditcard aanvragen bij KNAB >

of meer informatie bij KNAB

De creditcard KNAB voor zakelijk gebruik

Op AllesoverCreditcards.nl vind je een uitgebreid aanbod aan informatie betreffende de verschillende creditcards op de Nederlandse markt. Tevens kun je handig gebruik maken van ons onafhankelijke overzicht van deze kaarten. Zo zie je in een oogopslag welke kaarten de meest gunstige rentes hanteren. Het maken van een keuze voor een goede creditcard wordt hierdoor vergemakkelijkt. Uiteraard geldt dit ook voor zakelijke creditcards, zoals de creditcard van KNAB. Aandachtspunten voor het vergelijken van creditcards zijn de gehanteerde rente, de jaarlijkse kosten voor het gebruik van de kaart en de extra kosten voor het opnemen van contant geld met jouw creditcard. Bepaal vooraf voor welke doeleinden je de nieuwe creditcard zou willen gaan gebruiken. Zo kun je een beeld vormen van de kosten voor de creditcard KNAB (of een andere creditcard) op jaarbasis.

Voordelen van de creditcard KNAB

Eén van de voordelen van de creditcard KNAB is het feit dat uitgaven met de kaart, wanneer de kaart gestolen is, nooit voor rekening komen van de kaarthouder. Ook is het voor de houder van een creditcard KNAB mogelijk om zelf het meest voordelige maandelijkse betaalmoment uit te kiezen. Zo heb je altijd de controle over jouw administratie en over je budget met de creditcard KNAB. Ook is de zeer ruime acceptatie van de creditcard van American Express een voordeel te noemen. KNAB levert een goede service en in overleg is het zelfs mogelijk om de betaaltermijn voor het inlossen van de creditcard te verlengen.

Bekijk nu ons uitgebreide overzicht van de voor- en nadelen van alle creditcards. Zo maak je op basis van duidelijke en eerlijke informatie een goede beslissing wat betreft het eventueel aanvragen van de beste creditcard voor jouw situatie.