Apple Card aanvragen

.

Apple Card aanvragen

Apple Card

Met de Apple Card brengt Apple in samenwerking met Goldman Sachs en Mastercard een nieuwe creditcard uit die in vrijwel alles anders is dan de reguliere creditcard. De  creditcard is er in fysieke en in virtuele variant. De voordelen zijn evident met extra zorg voor privacy en veiligheid. Is het bij de meeste creditcards gebruikelijk dat gewerkt wordt met een puntensysteem, de Apple Card werkt met Daily Cash.  Dat houdt in dat je  geld terugkrijgt bij de aankopen die je doet. Dat geldt word je elke dag opnieuw uitbetaald. Wil je alles weten over creditcards en het aanvragen van creditcards? Kijk dan elders op dit platform en vraag een Apple Card aan.

Apple Card aanvragen

Een creditcard kost je doorgaans geld. Bij de Apple Card is dat dus anders. Betaal je met Apple Pay, dan krijg je 2 procent cashback en schaf je iets bij Apple zelf aan dan ligt dat percentage op 3 procent.  Koop je iets met de fysieke Apple card, dan geldt een cashback percentage van 1 procent.  Daarmee is de Apple Car al uniek. Het geld word je elke dag in je Apple Cash account gestort. Vanuit dat account kun je het geld  weer aanwenden voor de aankoop van producten, stort je geld naar je kinderen of je familie of stort je het gewoon naar de reguliere rekening.

De fysieke creditcard ziet er gelikt uit

Hoewel Apple de focus legt op de virtuele Apple Card, die je bewaart in de Wallet-app, is de fysieke card er een om door een ringetje te halen. De kaart s gemaakt van titanium, je naam staat er op en verder is er alleen een chip te zien. Verder is alle privacy gevoelige informatie weggelaten. Dat de Apple Card anders is dan alle andere creditcards blijkt ook wel uit het feit dat er geen boetes worden opgelegd als je te laat betaalt. Alleen het rentepercentage stijgt als je te laat bent. Apple wil mensen leren om beter met geld om te gaan, ook al een aspect dat niet door elke creditcardmaatschappij onderstreept zal worden.

Reviews en ervaringen

Ondertussen zijn de meeste mensen maar wat blij met de voorlopig alleen nog virtuele Apple Card die in ons land beschikbaar is. De fysiek uitvoering is er voorlopig alleen nog in Amerika.  Virtueel werkt de card zo lezen we, echt perfect. Het wijst zich allemaal vanzelf en alles wat Apple met de Apple Card belooft wordt waargemaakt. De gebruikers ervaren het bovendien als prettig dat het zo snel mogelijk afbetalen van een openstaand tegoed  gestimuleerd wordt. Doe je dat, dan betaal je dus precies 0 procent rente. De gebruikers vinden het eveneens handig om een melding te ontvangen wanneer de eerstvolgende betaling plaats moet vinden. Nog prettiger is dat je het moment van betalen zelf aan kunt passen, bijvoorbeeld rond de datum dat je salaris ontvangt.

Bepaal zelf het betaalmoment

Als je niet in staat bent om meteen het gehele bedrag over te maken, dan krijg je meteen in beeld wat je aan rente betaalt over het nog openstaande bedrag. Ook dit valt bij de gebruikers in goede aarde. En  zeker bij die van mensen die houden van een leuke interface. Want de rente wordt weergegeven met behulp van een op activiteitenringen gelijkende interface. Je kunt dus een lager bedrag kiezen om af te lossen dan het volledige bedrag, ook al een door gebruikers gewaardeerde optie. De Apple creditcard aanvragen is dus echt een aanrader.