Barclaycard wil via Amazon meer creditcards slijten

Barclaycard wil meer creditcards slijten
Barclaycard wil meer creditcards slijten

Barclaycard wil via Amazon meer creditcards slijten. Om die reden biedt Amazon Duitse klanten de mogelijkheid om op afbetaling te kopen met de Barclaycard.  Barclaycard wil meer creditcards slijten en sloot al vergelijkbare deals met Amazon in Engeland en Spanje. Duitsland is een mooie kans voor Barclaycard, daar heeft namelijk slechts een op de drie mensen een creditcard.

Barclaycard wil via Amazon meer creditcards slijten, Duitsland is ideaal werkterrein

In Duitsland komt iedereen die bij Amazon een online aankoop doet van honderd euro of meer in aanmerking voor het aanvragen van een creditcard. Met de Barclaycard kunnen consumenten tot een bedrag van 3000 euro lenen voor online aankopen. Klanten krijgen tussen de 3 en 48 maanden de tijd hun schuld in te lossen. Er wordt een zo rond de 8 procent rente gerekend.

Slechts vijf procent via de creditcard

In Duitsland gaat 5 procent van de betalingen via een creditcard. In Duitsland is nog een grote voorkeur voor debitkaarten en voor betalen met contant geld. De online aankopen verricht men vooral via PayPal en Sofort.  Barclaycard is een wereldwijde verstrekker van creditcards.  Barclaycard geldt als een dochteronderneming van Barclays en werd in 1966 opgericht.

Vooral bezig met nieuwe manieren van betalen

Barclaycard gebruikt vooral de netwerken van Visa en MasterCard. De onderneming houdt zich vooral bezig met  nieuwe manieren van betalen. In dat kader introduceerde het al OnePulse, een contactloos payment systeem waarin vooral in het Verenigd Koninkrijk gebruik maakt.

 

 

Rate this post

Plaats een reactie