Razer komt met eerste verlichte creditcard

Razer brengt eerste verlichte  creditcard uit
Razer brengt eerste verlichte creditcard uit

Razer heeft verregaande plannen om met een verlichte creditcard op de markt te komen. Momenteel is de creditcard in de bèta-fase en maken 1300 mensen in Singapore gebruik van de creditcard.  Het is niet bekend of en wanneer de betaalkaart ook buiten Singapore geïntroduceerd wordt. Uiteraard wordt het een bijzondere creditcard en de eerste betaalkaart die groen verlicht als een transactie met de creditcard geslaagd is. Razer werkt bij de realisatie samen met Visa.

Razer komt met eerste verlichte creditcard; bedrijf stapte al vaker uit de vertrouwde wereld van de hardware

Razer geniet vooral bekendheid als producent van invoerapparatuur voor computers. Het bedrijf is een absolute specialist als het gaat om het maken van hardware die helemaal geoptimaliseerd is voor gamers.  Met de creditcard komt het bedrijf overigens niet voor de eerste keer uit de comfortzone.  Razer bracht met wisselend succes onder meer ook onderzetters en kauwgum op de markt.

Kaart licht groen op als een transactie geslaagd is

Razer biedt een online creditcard aan en daarnaast is er  een fysieke kaart beschikbaar. Heb je een fysieke kaart en kies je de optie contactloos betalen en de deal is afgerond, dan gaat de kaart groen oplichten. Typisch Razer, dat graag met verlichting werkt en eigenlijk alle producten van iets met verlichting uitrust.

Vijf procent cashback

Mensen die de betaalkaart die verlicht in het bezit willen krijgen, moeten wel de premium versie van de betaalkaart aanvragen. Want alleen daarop zit de verlichting. De standaard kaart biedt dit dus niet. Uiteraard heeft Razer wel al een heel aardig loyaliteitsprogramma samengesteld. Zo krijg je 5 procent cashback als je iets aanschaft in de online Razer store.

Rate this post

Plaats een reactie