AirPlus komt met eigen zakelijke creditcard

AirPlus komt met zakelijke creditcard
AirPlus komt met zakelijke creditcard

Medewerkers van bedrijven kunnen voortaan een beroep doen op de zakelijke creditcard van AirPlus International. Het is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van AirPlus. Met de betaalkaart kunnen zakenreizigers tijdens de reis de kosten voldoen met de creditcard. Dit is mogelijk bij meer dan 44 miljoen leveranciers over heel de wereld.

AirPlus komt met eigen zakelijke creditcard; transparant overzicht uitgaven

En dus hoeven contante vooruitbetalingen en lastige reisdeclaraties voortaan niet meer. Bedrijven kunnen bovendien de informatie over de transacties geheel automatisch in ERP-systemen en met allerhande declaratietools integreren en zo krijgen ze een transparant overzicht van de gedane uitgaven.  Het betreft overigens een unicum, want het is voor het eerst dat AirPlus in ons land een Corporate Card uitbrengt.

Het is voor het eerst dat AirPlus in Nederland een eigen Corporate Card uitgeeft

AirPlus denkt precies op tijd te komen met de betaalkaart. Zeker nu alles rondom zakenreizen een stuk ingewikkelder wordt door corona, moet het betalen in elk geval niet iets zijn dat problemen geeft.  De betaalkaart is volgens de aanbieder eenvoudig en flexibel in gebruik.

Lufthansa is enig aandeelhouder van AirPlus International

AirPlus is een bekende en wereldwijd actieve leverancier van zakelijke betaaloplossingen voor het bedrijfsleven. Het bedrijf biedt met name producten ter ondersteuning van zakelijke reisbetalingen, voor boekhouding en tal van analysefuncties. Lufthansa is de enige aandeelhouder van de onderneming.  AirPlus kwam in 1986 op de markt met de Air Travel Card. De betaalkaart heet tegenwoordig Universal Air Travel Plan.

Rate this post

Plaats een reactie