Rabobank lijkt dichtst bij creditcard Apple Pay

pincode vergeten
Rabobank lijkt dicht bij Apple Pay

Het gemor is in heel Nederland te horen. Waar blijft de creditcard van Apple Pay? Zowel Apple als de Nederlandse banken beloofden dat de creditcard al afgelopen zomer beschikbaar zou zijn. Nu het bijna winter is, is er echter van de creditcard van Apple Pay nog nergens te bekennen. Hoe zit dat? En past Rabobank de creditcards aan voor Apple Pay? Rabobank lijkt dichtst bij creditcard Apple Pay zo lijkt het.

Rabobank lijkt dichtst bij creditcard Apple Pay; banken al meer dan jaar bezig

Zeker de ING en de Rabobank laten al meer dan een jaar weten druk doende te zijn met de creditcard van Apple Pay. Wat er ook komt,  géén creditcards.  In ons land kun je alleen kiezen voor American Express voor Apple Pay, dat is echter geen creditcard van een Nederlandse bank.  Apple zelf verwijst alle vragen door naar de Nederlandse banken. De Nederlandse banken op hun beurt, hebben ook niet veel te melden.

Aanpassingen op de achtergrond

ING zegt druk bezig te zijn, maar dat was het een jaar geleden ook al. Wel zijn op de achtergrond al aanpassingen gedaan. Het dichtst bij de creditcard van Apple Pay  lijkt de Rabobank. Die bank verraste creditcardhouders onlangs met de mededeling dat ze een nieuwe creditcard krijgen met een nieuw nummer en een nieuwe pincode. Ook als de creditcard nog lang niet verlopen is. Dat kan alles te maken hebben met de introductie van de creditcard van Apple Pay. Wat dat betreft lijkt de Rabobank het dichtst bij de introductie te zijn. Van de creditcard die de Rabobank nu heeft, lijkt vooral de achterkant aangepast te worden.

In België wel al beschikbaar bij een aantal banken

De onduidelijkheid blijft dus nog steeds. Wel is zichtbaar dat er door de banken in ons land aan gewerkt wordt. Waarom het zo lang duurt? Dat kan te maken hebben met het feit dat er momenteel iets minder vraag naar is. Dit uiteraard vanwege corona. Maar dat is slechts een aanname.  In België doet men wel al mee, al geldt dat alleen voor  BNP Paribas Fortis en de dochterbanken Fintor en Hello Bank.

Rate this post

Plaats een reactie