Rabobank overvalt klanten met modernisering creditcards

Rabobank vernieuwt creditcard
Rabobank vernieuwt creditcard

Rabobank overvalt klanten met modernisering creditcards. Die conclusie kan wel getrokken worden nu er nogal verschillend wordt gereageerd op die modernisering van de betaalkaart. Klanten voelen zich tenminste overvallen. Helemaal omdat het ook gaat om creditcards van de Rabobank die nog lang niet verlopen zijn.

Rabobank moderniseert creditcard

De Rabobank heeft de grootschalige moderniseringsactie van de creditcards bewust in de luwte gehouden. Dit om zo de phishers niet wijzer te maken als ze al zijn. Geen gekke gedachte van de bank, die ondertussen op de eigen website wel een pagina heeft aangemaakt met alles over het vernieuwen van de creditcards.

Geschikt voor Apple Pay

De Rabobank achtte de tijd rijp om te moderniseren en een voorschot te nemen op de toekomst.  Het design van de creditcard zal helemaal nieuw worden en in z’n algemeenheid zal de betaalkaart van de bank meer mogelijkheden krijgen. De creditcard wordt geschikt voor onder meer Apple Pay, is ingericht op biometrische beveiliging bij betalingen en zal op meer vlakken toekomstproof zijn.

Nieuw nummer en een nieuwe pincode

Gebruikers van een creditcard van de Rabobank voelen zich redelijk overvallen met het bericht dat ze een nieuwe creditcard krijgen. Dat geldt ook voor de mededeling dat er een nieuw nummer en een nieuwe pincode komt. Dit omdat ze er zelf niet om gevraagd hebben en de card er dus nog helemaal niet aan toe is.  Regeren is echter vooruitzien. Het feit dat de Rabobank de grootscheepse modernisering toch doorzet siert de bank.

Dat de Rabobank actie ondernam heeft- zo zeggen ingewijden- te maken met het feit dat BNP Paribas al eerder experimenteerde met betaalkaarten met een vingerafdrukbeveiliging. Dat was voor de bank een signaal om nu ook vernieuwingen door te gaan  voeren.

Rabobank moderniseert creditcard dus, iets dat op de website van de bank nog eens nader toegelicht wordt en waar je de antwoorden op de meeste vragen vindt.

Rate this post

Plaats een reactie