Geen airmiles maar bitcoin bij je creditcard

bitcoin bij creditcard

Gemini is bezig net de ontwikkeling van een creditcard die gebruikers tot 3 procent cashback geeft in bitcoin. Zo krijg je dus geen airmiles maar bitcoin bij je creditcard betaling. In dat kader nam Gemini het bedrijf Blockrize over. Dat bedrijf werkt nadrukkelijk mee aan de realisatie van de creditcard die in alle vijftig staten van de Verenigde Staten gelanceerd zal worden.

Geen airmiles maar bitcoin; bonus wordt alleen maar weer waard

De bitcoin is hot en steeds meer mensen hebben plannen om in deze cryptovaluta te investeren. Om dat gemakkelijker te maken krijg je bij Gemini geen airmiles maar bitcoin bij je creditcard aankoop. Het moet het proces om ook in bitcoin te gaan doen vergemakkelijken. Dat betekent dat gebruikers van de creditcard dus een bonus krijgen die alleen maar meer waard gaat worden.

Ook bezig met uitgifte ETF

Gemini is ondertussen ook bezig met de lancering van een bitcoin ETF. Gemini zal als beheerder gaan fungeren voor de bitcoin ETF die in Canada op de markt lijkt te gaan kopen, het aandeel en de plannen worden op dit moment onderzocht door de Canadese Security Commissieloon. De ETF moet bij goedkeuring straks verhandelbaar worden op de Toronto Stock Exchange onder de aanduiding BIT.U.

Wachten op jawoord

Het is nog niet precies bekend wanneer de creditcard beschikbaar gaat komen in Amerika. Wat betreft de ETF is het wachten op het jawoord van de Canadese Security Commission.

5/5 - (5 stemmen)

Plaats een reactie