Gebruik creditcard in paar dagen explosief gegroeid

gebruik creditcard toegenomen

Sinds de lockdown afgekondigd is, is het gebruik van de creditcard net als het aantal pinbetalingen explosief gestegen.  Ook de post- en pakketbezorgers draaien overuren. Uiteraard draaien ook de mensen bij de online betaaldiensten ondertussen dubbele diensten en dreigt de fysieke winkel definitief het onderspit te delven.

Creditcard  meest gebruikt in Noord-Holland

Opvallend, Noord Holland is de provincie waar  mensen sinds deze week het vaakst de creditcard gebruiken. Zuid-Holland en Flevoland volgen op de voet.  Opvallend is ook de toename van de zoekwoorden ‘online bestellen’ en ‘creditcard aanvragen‘ in de verschillende zoekmachines.  Nog steeds overigens is de reguliere pinpas het meest populaire betaalmiddel. De creditcard wordt ook vaker gebruikt  en dat is het bewijs dat deze betaalkaart terrein aan het winnen is.

Automatische aankoopverzekering

Dat is ook de reden dat de verschillende aanbieders van creditcards zo druk adverteren op de Nederlandse televisie. Daarbij wijze zij terecht op de automatische aankoopverzekering die je hebt bij het aanvragen van een creditcard. Daarmee ben je automatisch verzekerd als je de spullen niet thuisbezorgd krijgt. Zeker met de toename van het aantal online  betalingen is dat een écht voordeel van de creditcard.

 

Rate this post

Plaats een reactie