Visa maakt sparen in bitcoins mogelijk

 

bitcoin in plaats van airmiles bij Visa
Bitcoin in plaats van Airmiles bij Visa

Visa maakt sparen in bitcoins mogelijk. In 2021 kun je met de Bitcoin Rewards Visa Credit Card namelijk sparen in bitcoins in plaats van airmiles.  De creditcard komt in eerste instantie alleen in de Verenigde Staten uit. Geef je in de eerste drie maanden  tenminste 3000 dollar uit met de creditcard, dan ontvang je een bonus in bitcoin met een waarde van 250 dollar.

Bitcoins in plaats van Airmiles

Visa werkt in dit kader samen met start-up BlockFi. De creditcard gaat gebruikers rond de 200 dollar kosten. Doe je een aankoop met de creditcard dan krijg je 1,5 procent van het aankoopbedrag terug in bitcoins. Voorheen kreeg je bij Visa airmiles. Het is vooral de eerste drie maanden aantrekkelijk zaken te doen met de creditcard, uiteraard vanwege de bonus die je dan krijgt.

Kennismaken met de wereld van cryptocurrency

In Amerika kun je vanaf januari inschrijven voor de nieuwe creditcard. Gebruikers van BlockFi krijgen daarbij voorrang. Ondertussen is al bekend dat de interesse groot is en er wachtlijsten zullen gaan ontstaan. De creditcards is vooral bedoeld voor mensen die kennis willen maken met cryptocurrency, want dat heeft toch de toekomst.

Rate this post

Plaats een reactie