Apple Card mogelijk al dit jaar buiten Amerika beschikbaar

Apple Card al eerder buiten Amerika beschikbaar?
Apple Card al eerder buiten Amerika beschikbaar?

Het heeft er alle schijn van dat de fysieke Apple Card mogelijk al dit jaar buiten Amerika beschikbaar komt. Nu is de fysieke betaalkaart alleen nog in Amerika beschikbaar. Voorlopig zijn het echter alleen geruchten. Apple zelf heeft niets bevestigd.

Apple Card mogelijk al dit jaar buiten Amerika beschikbaar; de signalen zijn er

Helemaal uit de lucht komen de geruchten overigens niet vallen. Zo is Apple momenteel op zoek naar Apple Card Product Managers. Mensen die deze functies gaan bekleden moeten relaties met banken en instanties gaan opbouwen. Dat zou op banken buiten Amerika kunnen duiden. Overigens wordt er al gespeculeerd dat de Apple Card eventueel tegelijk uitgerold gaat worden tegelijk met iOS 14.1 of 14.2.

Samenwerking met Goldman Sachs en Mastercard

Andere mensen claimen zeker te weten dat Apple op zoek is naar mensen  in regio’s buiten de Verenigde Staten. Maar wat die regio’s dan precies zijn, wordt niet door dezelfde mensen verteld. Het geeft wel aan dat mensen smachten naar de komst van Apple Card . De betaalkaart werd vorig jaar uitgebracht in de Verenigde Staten en is het resultaat van een samenwerking met Goldman Sachs en Mastercard.

Geen puntensysteem, wel deel aankoopbedrag terug

Bijzonder aan de creditcard is dat niet gewerkt wordt met een puntensysteem. Wel krijg je als je met Apple Pay betaalt een deel van het aankoopbedrag terug. Wil je meer  weten over de Apple Card? Kijk dan hier op dit platform om alles te weten te komen over de Apple Card.

Rate this post

Plaats een reactie