Waar kan ik het saldo van mijn creditcard checken?

Bij verschillende aanbieders van creditcards geleden ook verschillende regels. De meest voorkomende manieren waar je jouw saldo kunt checken is op een mobiele app, online website of een fysieke pinautomaat. Hieronder lees je waar jouw aanbieder geschikt voor is.

Saldo checken via de app

De volgende aanbieders hebben hiervoor een app beschikbaar:saldo

  • Mastercard – ICS app
  • VISA – ICS app
  • ANWB – ANWB Creditcard app
  • ABN AMBRO – Mobiel Bankieren app

Deze app kun je downloaden op jouw mobiel. Android apparaten kunnen dit in de Play Store, iPhone’s in de App Store. Log in met jouw persoonlijke gegevens en bekijk gemakkelijk het saldo van jouw creditcard.

Online jouw saldo checken

ICS Cards is een website voor meerdere creditcard aanbieders. Het is een persoonlijke omgeving waar je een overzicht vindt, van jouw rekeningoverzichten en betalingen. Als je deze zaken via Mijn ICS regelt, krijg je verder geen overzicht meer per post. Wel ontvang je elke maand een e-mail van ICS met het overzicht.

Heb je nog geen account op ICS? Deze kun je gemakkelijk activeren door jouw creditcard gegevens in te vullen. Als je op Versturen klikt, ontvang je een mail met een link om jouw inlognaam en wachtwoord te kiezen.

Overige manieren om saldo te checken

De meest populaire creditcardmaatschappijen zijn hierboven genoemd. Mocht jouw creditcard aanbieder er niet tussen staan, kijk dan even op de website van jouw aanbieder! Ook kun je bij ongeveer elke aanbieder bellen om jouw saldo op te vragen en soms kun je dit zelfs zien bij een pinautomaat van jouw bank, in de buurt.

4/5 - (4 stemmen)

Plaats een reactie