Maestro creditcard

Maestro creditcard: wereldwijd betalen met gemak

maestro creditcardWe kennen allemaal wel het Maestro logo op bijvoorbeeld een betaalpas, een Maestro creditcard of een prepaid creditcard. Dit logo vertelt ons dat de kaart bijvoorbeeld door PIN-automaten met hetzelfde logo wordt geaccepteerd. Maestro is een betaalservice die sinds het jaar 1992 deel uitmaakt van Mastercard, een creditcardmaatschappij. Een Maestro creditcard wordt dan ook over de hele wereld geaccepteerd. Wil je een Maestro creditcard aanvragen? Of gebruik gaan maken van een creditcard van een andere creditcard leverancier? Dan is het handig om je voordeel te doen met de uitgebreide en onafhankelijke informatie die te vinden is op deze website.

Op AllesoverCreditcards.nl hebben we alle mogelijke informatie wat betreft het verkrijgen, gebruiken en aanvragen van bijvoorbeeld de Maestro creditcard gerangschikt. tevens bieden we je een zeer uitgebreid overzicht van alle beschikbare creditcards, debit cards en prepaid cards die in Nederland aangevraagd kunnen worden. Het gebruiken van een Maestro creditcard (of een andere creditcard) brengt kosten met zich mee. In eerste instantie betaal je voor het gebruik van de creditcard jaarlijks een bedrag aan kosten. Deze kosten verschillen per leverancier van de creditcard.

De kosten van een Maestro creditcard

Naast de jaarlijkse gebruikskosten van de Maestro creditcard, betaal je bij het gebruiken van een creditcard tevens rente. Het gebruiken van een creditcard met een bepaalde limiet houdt in feite in dat je geld leent, ook al leen je het bedrag maar voor een korte periode. Over het uitstaande (bestede) bedrag betaal je rente. Het rentepercentage verschilt per aanbieder van de creditcard die je eventueel wilt aanvragen. De rente is bij iedere creditcard, dus ook bij de Maestro creditcard, de grootste kostenpost. Maak gebruik van ons onafhankelijke overzicht en bekijk de kosten van de door jou gewenste creditcard goed. Je kunt veel voordeel behalen met het vergelijken van bijvoorbeeld de Maestro creditcard met de andere creditcards in het overzicht.

Een prepaid creditcard aanvragen

Heb je een negatieve BKR notering, of wil je simpelweg niet hoeven te denken aan het maandelijks aflossen van jouw creditcard? Kies dan voor een prepaid card. Jij zorgt zelf voor saldo op de kaart. Vervolgens kun je dit bedrag uiteraard besteden met de kaart. Zo heb jij de controle over de kosten en de rente (waar bij een prepaid kaart geen sprake van is). Een prepaid kaart biedt je de mogelijkheid om in binnen- en buitenland (maar ook op het internet) betalingen te doen met jouw kaart.

Maestro creditcard
1.5 (30%) 4 votes